Традиційна медицина

Як правильно заколисувати дитину

— 29 квітня 2013 —

Деякий час тому у науковій пресі з'являлися публікації, автори яких стверджували, що нібито, якщо не звертати на плачучу дитину уваги, то вона заспокоїться набагато швидше, ніж при спробах заколисати її.


Як лікувати неврози

— 29 квітня 2013 —

Невроз - це захворювання, викликане зазвичай психічним виснаженням або травмою. Неврози харктерізуються депресіями, істеріями, нервовими розладами. При цьому пацієнт загалом знаходиться при здоровому глузді і твердій пам`яті та зберігає здатність контролювати свою поведінку.


Микола Амосов: «Алгоритм здоров'я»

— 29 квітня 2013 —

Микола Михайлович Амосов - людина легенда. Людина, яка зробила десятки тисяч операцій, пройшла війну та важкий післявоєнний час. Людина, котра стояла  у витоків вітчизняної кардіохірургії, професор, учений і кібернетик. Завдяки видатному розуму, технічній та медичній освітам, завзятій праці зумів сформулювати абетку здоров'я, у якій відкрив завісу таємниці здорового життя людини.


Щорічно усе більше дітей втрачають здоров'я за комп'ютером

— 24 квітня 2013 —

Багатогодинне просиджування дітей за комп'ютером і занурення у віртуальний світ негативно впливають на фізичне та психічне здоров'я дітей.


Кожний третій українець нехтує допомогою психіатра

— 24 квітня 2013 —

За переконанням лікарів, кожний третій українець протягом свого життя страждає тим або іншим чином психічними розладами, а отже, повинен звернутися за кваліфікованою допомогою фахівців. Однак насправді, як свідчить статистика лікарів, цього не відбувається.


Низький тестостерон - високий ризик ревматоїдного артриту

— 17 квітня 2013 —

Шведські дослідники з клініки при університеті провінції Сконе в місті Мальме повідомляють, що ризик розвитку ревматоїдного артриту можна з досить високою точністю визначити за допомогою аналізу крові на рівень тестостерону.


Маргарин - не просто дешево, а смертельно дешево!

— 17 квітня 2013 —

Маргарин та інші подібні тверді жири, отримані за допомогою спеціальних технологій з рослинної олії, звуться транс-жирами або гідрогенізованими жирами.


Салатна дієта

— 17 квітня 2013 —

Ось уже пригріває сонечко, зовсім незабаром на прилавках магазинів і на ринках з'являться свіжі овочі. Самий час ознайомитися з салатною дієтою. 


Десять ознак серцевого нападу

— 10 квітня 2013 —

На жаль, метеочутливість - це не міф. Особливо гостро через перепади погоди зростає кількість звертань до лікарів. Вразливими є люди з серцево-судинними або іншими хронічними захворюваннями, а також із проблемами опорно-рухового апарата, бронхо-легеневої системи.


Як розпізнати цукровий діабет

— 3 квітня 2013 —

Цукровий діабет - захворювання дуже серйозне і при перших його ознаках необхідно терміново звернутися до лікаря і здати ряд аналізів, в першу чергу - кров на рівень цукру.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс