Традиційна медицина

Чому збільшуються лімфовузли

— 21 листопада 2012 —

Лімфа в перекладі з грецької означає «вода» або «волога», і саме так греки назвали прозору рідину в людському організмі, що циркулює у лімфатичних судинах, котрі розгалужуються по всьому тілу. Лімфатичні судини зустрічають на своєму шляху лімфовузли. Яку функцію виконують лімфовузли?


Зарядка для гіпотоників

— 14 листопада 2012 —

Люди, що страждають від зниженого тиску, скаржаться на нестачу сил для виконання фізичних вправ. Тому особливу увагу вони повинні приділяти вправам, спрямованим на нормалізацію тиску. А також намагатися уникати виконання вправ, що ведуть до його зниження.


Пришестя аденоїдів. Якщо дитина дихає ротом

— 7 листопада 2012 —

Аденоїди - це запалення та збільшення у розмірах носоглоткової мигдалини, що приводить до ускладнення носового дихання, слизово-гнійним виділенням з носа або по задній стінці глотки. Діти, що страждають аденоїдами, частіше хворіють на застудні захворювання, які завжди приводять до запалення і збільшення аденоїдної тканини.


Підліткове ожиріння - шлях до імпотенції та безплідності

— 31 жовтня 2012 —

До переліку сумних наслідків дитячого і підліткового ожиріння (підвищений ризик розвитку діабету, рання поява хвороб серця та атеросклеротичних поразок судин і багато чого іншого) можна додати ще один пункт.


Медяне лікування кашлю

— 24 жовтня 2012 —

Мед - їжа для бджіл, бджоли роблять його з нектару квітів рослин. Рослини цілеспрямовано виробляють нектар для залучення комах, що запилюють, бджіл. Таким чином, здійснюється взаємовигідне співробітництво рослини та комахи.


Харчування при жовчнокам'яній хворобі

— 24 жовтня 2012 —

Якщо ви страждаєте жовчнокам'яною хворобою, харчування у вас повинне бути таким, щоб їжа не викликала фізичного, температурного та хімічного (шкідливого) впливу на шлунково-кишковий тракт. Тому від деяких продуктів вам доведеться відмовитися і зовсім, інші ж повинні піддаватися спеціальній кулінарній обробці. У ряді випадків хворий просто зобов'язаний приймати лише їжу з лікувальними властивостями для того, щоб уникнути виникнення болів і поносів.


Що робити при харчовому отруєнні

— 17 жовтня 2012 —

Харчове отруєння - недуга хоч і досить неприємна, але дуже розповсюджена. Щодня від неї страждає велика кількість людей, і причини - найрізноманітніші. Однак якщо вчасно не звернутися до лікаря і не провести відповідні маніпуляції для свого здоров'я, наслідки можуть бути найгіршими, аж до госпіталізації або навіть летального результату. Тому ми настійно рекомендуємо лікуватися відразу та лікуватися правильно.


Паління - шлях до безпам’ятства

— 10 жовтня 2012 —

Паління дотепер називають «шкідливою звичкою», а, тим часом, результати наукових досліджень останніх років свідчать про те, що нікотинова залежність є ще більш сильною, чим алкогольна і може бути прирівняна до такої важкої форми наркоманії як героїнова.


Запобігання та лікування розтягання гомілковостопу

— 10 жовтня 2012 —

Найпоширенішою травмою, що нерідко отримують любителі перегонів і шанувальники ігрових видів спорту, є розтягання зв'язок щиколотки. Причиною травми стає надмірне розтягання або навіть розрив зв'язок, які оточують гомілковостопний суглоб.


Встановити причину болю у животі можна за допомогою годинникового циферблата

— 3 жовтня 2012 —

Нескладний метод допоможе зрозуміти, з яким саме органом скоїлося лихо.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс