Традиційна медицина

Рак шкіри: симптоми небезпечної хвороби

— 10 липня 2013 —

Рак шкіри - це одне з найпоширеніших онкологічних захворювань на сьогоднішній день. Існує безліч форм цього захворювання. Але, як і головна хвороба, рак шкіри небезпечний, насамперед, тим, що тривалий час може розвиватися в організмі й протікати зовсім безсимптомно, не заподіюючи будь-якого дискомфорту. А значить, рак шкіри буває досить складно виявити на ранніх стадіях.


Все смачне - шкідливе!

— 3 липня 2013 —

Учені з Сінгапуру попереджають: одна сосиска з хот-дога, що з'їдається щодня поверх норми, може привести до збільшення ризику розвитку діабету 2-го типу майже на 50 відсотків.


Вагомий аргумент на користь щеплень

— 3 липня 2013 —

Багато батьків відмовляються прищеплювати своїх дітей від найпоширеніших інфекційних хвороб, побоюючись смертельно небезпечних ускладнень або погіршення інтелекту дитини.


Найжорстокіший спосіб суїциду

— 26 червня 2013 —

Як відомо, у Древньому Китаї іноді використовували передозування солі як спосіб звести рахунок із життям. Такої мети 19-літній американець, що ледве не вмер через передозування натрію, перед собою не ставив, але... Він випив більше літра соєвого соусу на спір.


Що робити при розтягненні

— 26 червня 2013 —

Будь-які походи часто супроводжують травми. Як визначити ступінь їхньої небезпеки, поради експерта.


Як боротися з набряками

— 19 червня 2013 —

"Набряк це медичний термін для позначення припухлості. Це, скажімо так, загальна відповідь організму на пошкодження або запалення, - коментує Андрій Золотухін, фізіотерапевт. - Набряк може бути ізольований в невеликій області або впливати на весь організм. Ліки, інфекції, вагітність, і багато медичних проблеми можуть викликати набряклість".


Як зберегти здоровим кишечник

— 19 червня 2013 —

Часто в результаті нездорового харчування, недотримання режиму й у силу ще багатьох причин виникають проблеми з кишечником. Що робити, щоб уникнути цих проблем, розповідає гастроентеролог-ендоскопіст.


«Вітаміни для хворих діабетом» допомагають протистояти недузі

— 12 червня 2013 —

Так вважають фахівці Інституту ендокринології й обміну речовин ім. В.П. Комісаренко НАМН України, які широко застосовують цей вітамінно-мінеральний комплекс у своїй практиці.


Як уникнути алергії на ягоди

— 12 червня 2013 —

З початком літа різко зростає кількість випадків алергії та дерматитів у дітей і дорослих. Причина цього - необмежене споживання ягід. Про те, як ласувати ягодами без шкоди для здоров'я, розповіла дитячий алерголог поліклініки INTO-SANA, головний дитячий алерголог м. Одеси Олеся Решетило.


Товсті діти - жертви звичок батьків

— 12 червня 2013 —

Тільки 1% дітей має зайву вагу, що спровокована генетичною або ендокринною патологією. Інші випадки ожиріння викликані переїданням і малорухомим способом життя. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс