Традиційна медицина

Як вберегтися від стрибків тиску під час спеки

— 8 серпня 2012 —

В Україні найближчими тижнями утримається спека до +40°С. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру МНС Анатолій Прокопенко. «На сьогоднішній день утримується надзвичайно спекотлива погода, переважно без опадів. Температурний фон перевищує норму на 4-9°С. Протягом найближчих тижнів характер погоди не зміниться», - сказав синоптик.


Собаки зміцнюють дитячу імунну систему

— 1 серпня 2012 —

Фінські вчені виявили, що діти, у родинах яких живуть собаки або, рідше, коти, менше хворіють. Їм також рідше призначають лікування антибіотиками, у порівнянні з однолітками без свійських тварин.


Вживання сиру допомагає попередити діабет

— 1 серпня 2012 —

Щоденне вживання в їжу 55 грамів сиру або йогурту знижує ризик захворювання цукровим діабетом другого типу.


Готуємося до здачі аналізів

— 25 липня 2012 —

Всі ми коли-небудь зіштовхувалися та ще напевно зіткнемося з необхідністю здати певні аналізи і пройти обстеження. На перший погляд, у цьому немає нічого складного і особливого: здав потрібний матеріал у лабораторію, а через час забрав результати.


Як підвищити гемоглобін

— 18 липня 2012 —

Бліда суха шкіра, загальна слабкість, часті головні болі і навіть непритомність ... Це все симптоми анемії. Що це за хвороба? По суті, низький рівень гемоглобіну крові. В результаті до всіх тканин і органів надходить недостатньо кисню. Як же подолати цю недугу?


Небезпеки в селі та на дачі

— 4 липня 2012 —

Відправляючи дитину до родичів або до бабусі в село, треба бути обережними, тому що село - це не просто свіже повітря, ароматний луг і чиста річечка. У селі дитина може натрапити на різні небезпеки, які можуть істотно зіпсувати її здоров'я. Про такі небезпеки розповідає алерголог-імунолог і дерматокосметолог, к.м.н. Микола Лапшин.


Які ліки брати з собою у подорож?

— 26 червня 2012 —

Більшість із нас намагається під час відпочинку втекти подалі від загазованих вулиць, переповненого транспорту та міської метушні. Але відпускники іноді забувають про те, що вдалині від дому варто бути більш обережними, ніж у звичних умовах.


Надлишок вітаміну D - загроза для життя

— 13 червня 2012 —

«Сонячний» вітамін D вкрай необхідний людському організму -  його нестача може викликати всілякі хворості. Однак все добре в міру. Нещодавно  вчені з Данії виявили, що надлишок цього вітаміну приводить до підвищення ризику смерті.


П'ять речей, які крадуть нашу енергію

— 13 червня 2012 —

Виявляється, половина наших сил протягом дня втрачається марно.


Чим можна заразитися через кондиціонери

— 7 червня 2012 —

Під час спеки навколо кліматичної техніки знову починають клубитися чутки: і інфекції-то в ній живуть страшні, і вирусів-то вони поширюють масу. Спробуємо розібратися разом з експертами, чи є підґрунтя у всіх цих страшилок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс