Традиційна медицина

Загострення гастриту: що можна та не можна їсти навесні

— 3 квітня 2013 —

Загострення хронічного гастриту навесні - справа звичайна. Чи можна запобігти неприємностям і що робити, якщо вони вже наздогнали?


Ожирінню сприяє не жир, а цукор

— 27 березня 2013 —

Фахівці зі здорового харчування стверджують, що саме цукор є головним винуватцем епідемії ожиріння, а не жир, як люди звикли думати.


Використання кисломолочних продуктів у лікувальних цілях

— 27 березня 2013 —

Сучасна медицина стверджує, що регулярне споживання кисломолочних продуктів зміцнює здоров'я та подовжує життя. Всі кисломолочні продукти (кефір, ряжанка, варенець, кисляк, ацидофільне молоко, кумис, чал, йогурт) поліпшують апетит, мають легку проносну дію, а також виводять радіонукліди, солі важких металів, токсини й шлаки.


Ця пекельна печінкова коліка

— 20 березня 2013 —

Печінкову (або жовчну) коліку можуть викликати довгострокові хронічні та гострі захворювання печінки і жовчних шляхів. Найбільш часто вона виникає при жовчнокам'яній хворобі. Причому камені в жовчному міхурі можуть тривалий час не викликати ніяких симптомів, якщо знаходяться у тілі або на дні міхура. Але як тільки вони починають рухатися...


П'ять речей, які вбивають нашу пам'ять

— 13 березня 2013 —

Пам'ять - це чудо людської біології, суть людського життя, але, проте, процес настільки складний, що дотепер повністю не зрозумілий і не вивчений. 


Незабаром весна. Рукавички ховаємо і показуємо ручки

— 6 березня 2013 —

Доглянуті руки, гарні нігті викликають замилування. Скільки ж протягом життя терпить шкіра рук: холод, спеку, побутову хімію, постійний контакт з хлорованою водою і багато чого іншого. Це ж відноситься і до нігтів, плюс лак, рідина для його зняття, не завжди правильний манікюр...


П'ять найбільш несподіваних факторів, що послабляють імунітет

— 6 березня 2013 —

Здавалося б, справи всі буденні, а захисній системі організму працювати заважають...


11 кращих продуктів, щоб очистити організм

— 27 лютого 2013 —

1. МИГДАЛЬ

У цьому горісі високий вміст клітковини, кальцію, магнію, білка, які допомагають стабілізувати рівень цукру в крові. А мононасичені жири, яких у мигдалі також дуже багато, сприяють виведенню холестерину з організму й очищенню кишечнику.

Узимку навіть оптимісти хандрять. Як позбутися від апатії?

— 20 лютого 2013 —

Довгою холодною зимою навіть завзяті оптимісти заражаються нудьгою. А що вже говорити про інших?


Що потрібно знати перед тим, як здавати аналізи

— 13 лютого 2013 —

Регулярні обстеження не дуже популярні, але вони необхідні. При оцінці результатів лабораторних досліджень лікар зіштовхується з рядом факторів. Йому необхідно врахувати вік, стать пацієнта, фізіологічний стан (вагітність, пологи, менструальний цикл, менопауза). Однак є фактори, що залежать тільки від пацієнта, які можуть вплинути на результати лабораторних досліджень. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс