Кулінарія

Шоколадний Брауні

— 6 серпня 2015 —

Горіхи (фундук, мигдаль  або за смаком) - 80-100 г, шоколад темний - 200 г, масло вершкове - 250 г, цукор - 250 г, яйця - 4 шт., борошно - 125 г, розпушувач - 1/4 ч. л., какао-порошок - 45 г.


Італійська густа юшка

— 6 серпня 2015 —

Куряче філе (індиче м'ясо або яловичина) - 150 г, рис - 1/2 скл., морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., помідор - 2 шт., перець чилі - 1 шт., горіхи кеш’ю - 2 ст. л., сіль, чорний мелений перець - за смаком, маслинова олія.


Смачні ідеї з баклажанів

— 6 серпня 2015 —

Почався сезон баклажанів, які складають основу різних кухонь і завдяки приємному смаку використовуються в неймовірній кількості страв. Спробуйте скористатися оригінальними рецептами і додати фарб у ваше літнє меню.


Салат «Гармонія»

— 29 липня 2015 —

Тунець консервований у власному соку - 1 банка, яйця курячі - 2-3 шт., мариновані огірки - 3-4 шт., зелений горошок - 3-4 ст. л., майонез 2-3 ст. л.


Манзани - фаршировані баклажани по-грецьки

— 29 липня 2015 —

3 кг баклажанів, 1 кг моркви, 400 г болгарського перцю, 100 г петрушки, 100 г часнику, сіль.


Оладки з кабачків у духовці

— 29 липня 2015 —

2 кабачки, 1 яйце, 1 склянка панірувальних сухарів, 1/2 склянки тертого сиру, 1 болгарський перець, кілька перинок зеленої цибулі, сіль, спеції - за смаком.


Як заморожувати зелень

— 29 липня 2015 —

Морозити можна практично будь-які пряні трави. З того, що найчастіше використовується в готуванні в побуті, тільки базилік і м'ята не дуже добре переносять заморозку - вони темніють і сильно втрачають в ароматі.


Напої, які найкраще вгамовують спрагу

— 29 липня 2015 —

Через сонце та спеку підвищується ризик порушення водного балансу організму. Дієтологи склали список напоїв, які краще інших підходять для підтримки водного балансу.


Піца з томатами та шинкою

— 23 липня 2015 —

Для тіста: 2 г сухих дріжджів (1/2 ч. л.), 320 г хлібного борошна, 160 мл води, 20 мл маслинової олії, 1/4 ч. л. солі.
Для соусу: 200 г томатів у власному соку, 1 зубок часнику, 1/2 ч. л. суміші прованських трав, сіль, цукор - за смаком.
Для начинки: 600 г моцарели, 400 г шинки, 150-200 г салямі, 2-4 помідора, 2 ст. л. песто.


Готуємо пасту вдома

— 23 липня 2015 —

Ні що не замінить домашньої пасти. Відчуйте себе на кухні в Італії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс