Кулінарія
Шоколадний Брауні
— 6 серпня 2015 —
Горіхи (фундук, мигдаль або за смаком) - 80-100 г, шоколад темний - 200 г, масло вершкове - 250 г, цукор - 250 г, яйця - 4 шт., борошно - 125 г, розпушувач - 1/4 ч. л., какао-порошок - 45 г.
Італійська густа юшка
— 6 серпня 2015 —
Куряче філе (індиче м'ясо або яловичина) - 150 г, рис - 1/2 скл., морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., помідор - 2 шт., перець чилі - 1 шт., горіхи кеш’ю - 2 ст. л., сіль, чорний мелений перець - за смаком, маслинова олія.
Смачні ідеї з баклажанів
— 6 серпня 2015 —
Почався сезон баклажанів, які складають основу різних кухонь і завдяки приємному смаку використовуються в неймовірній кількості страв. Спробуйте скористатися оригінальними рецептами і додати фарб у ваше літнє меню.
Салат «Гармонія»
— 29 липня 2015 —
Тунець консервований у власному соку - 1 банка, яйця курячі - 2-3 шт., мариновані огірки - 3-4 шт., зелений горошок - 3-4 ст. л., майонез 2-3 ст. л.
Манзани - фаршировані баклажани по-грецьки
— 29 липня 2015 —
3 кг баклажанів, 1 кг моркви, 400 г болгарського перцю, 100 г петрушки, 100 г часнику, сіль.
Оладки з кабачків у духовці
— 29 липня 2015 —
2 кабачки, 1 яйце, 1 склянка панірувальних сухарів, 1/2 склянки тертого сиру, 1 болгарський перець, кілька перинок зеленої цибулі, сіль, спеції - за смаком.
Як заморожувати зелень
— 29 липня 2015 —
Морозити можна практично будь-які пряні трави. З того, що найчастіше використовується в готуванні в побуті, тільки базилік і м'ята не дуже добре переносять заморозку - вони темніють і сильно втрачають в ароматі.
Напої, які найкраще вгамовують спрагу
— 29 липня 2015 —
Через сонце та спеку підвищується ризик порушення водного балансу організму. Дієтологи склали список напоїв, які краще інших підходять для підтримки водного балансу.
Піца з томатами та шинкою
— 23 липня 2015 —
Для тіста: 2 г сухих дріжджів (1/2 ч. л.), 320 г хлібного борошна, 160 мл води, 20 мл маслинової олії, 1/4 ч. л. солі.
Для соусу: 200 г томатів у власному соку, 1 зубок часнику, 1/2 ч. л. суміші прованських трав, сіль, цукор - за смаком.
Для начинки: 600 г моцарели, 400 г шинки, 150-200 г салямі, 2-4 помідора, 2 ст. л. песто.
Готуємо пасту вдома
— 23 липня 2015 —
Ні що не замінить домашньої пасти. Відчуйте себе на кухні в Італії.
1 | ... | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | ... | 220 |