Кулінарія
Суп з цвітної капусти з вершками
— 20 серпня 2015 —
Капуста цвітна - 250 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., морква - 1 шт., часник - 3 зубки, маслинова олія - 3 ст. л., бульйон - 1,2 л, вершки 15-20% - 150 мл, петрушка - 1 пучок.
Виноградний пиріг
— 20 серпня 2015 —
4 яйця, 270 г цукру, 180 г вершкового масла (розм'якшеного кімнатної температури), 100 мл маслинової олії, 150 мл молока, 1 стручок ванілі (або 1 г ваніліну, або 1 пакетик ванільного цукру), приблизно 400 г борошна, 1,5 ч. л. розпушувача, цедра 2 апельсинів, цедра 2 лимонів, 500 г винограду без кісточок (відокремити від гілочок, помити й обсушити).
Яка користь сушених яблук?
— 20 серпня 2015 —
Сушені яблука, як і свіжі, дуже корисні. Вживають їх, як правило, узимку, тому що влітку і без того повно свіжих фруктів. З них роблять компоти, додають у каші або просто їдять.
Суп з цвітною капустою
— 20 серпня 2015 —
Легкий, ніжний і смачний, літній суп з цвітною капустою - ідеальна перша страва для спекотного дня. Цей дієтичний, але живильний супчик буде корисний навіть любителям наваристих бульйонів - особливо влітку, коли організм вимагає неважкої їжі.
Мариновані солодко-гострі помідори
— 12 серпня 2015 —
2 кг свіжих помідорів (спілих і пружних), 1 червоний гострий перець, 2-3 зубки часнику, 1 болгарський перець, перець запашний горошком, гвоздика, цукор, сіль, 9%-й оцет.
Запечені помідори з фаршем
— 12 серпня 2015 —
750 г м'ясного фаршу, 2 кг великих помідорів, 1 терта цибулина, 3 зелених перці, 2 червоних перці, 1 ст. л. томатної пасти, сіль, чорний перець - за смаком, зіра, олія.
Терин з баклажанів
— 12 серпня 2015 —
Баклажани, перець болгарський, помідори, часник (за бажанням), петрушка, фіолетовий базилік (реган), сир адигейський домашній м'який (можна замінити бринзою).
Медовий, Яблучний, Горіховий: готуємо смачні десерти в дні трьох Спасів
— 12 серпня 2015 —
Серпень - особливий літній місяць. Місяць, наповнений ароматом дозрілих яблук і меду, радістю від вирощеного гарного врожаю, замилуванням від яскравої зрілої краси нашої природи. Багатий серпень і на вбрання світлих, наповнених особливим значенням, православних свят.
Оладки з кабачків із сиром
— 6 серпня 2015 —
Кабачок (середній) - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; яйце - 1 шт.; сир твердий - 50-60 г; часник - 1-2 зубки; зелень кропу - 0,5 пучка; борошно - 2 ст. л.; сіль, перець чорний мелений - за смаком; олія рослинна - для смаження.
Тріска в духовці під сирним соусом
— 6 серпня 2015 —
1 кг філе тріски, 3 ст. л. вершкового масла, 6 ст. л. борошна, 1 скл. молока, сіль і мелений чорний перець - за смаком, 1,5 скл. тертого сиру.
1 | ... | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | ... | 220 |