Кулінарія

Як солити сало з часником

— 22 жовтня 2015 —

Cало, 5-6 зубків часнику, сіль, перець чорний мелений і горошок, лавровий лист.


Гарбузовий кекс з апельсиновим сиропом

— 22 жовтня 2015 —

300 г гарбуза без насіння і кірки, 125 г розм'якшеного вершкового масла, 100 г цукру, 250 г борошна, 1 ч. л. ванільного цукру, щіпка солі, 3 яйця, 1 ч. л. розпушувача.
Сироп: 2 соковитих апельсини, 1 лимон, 75 г цукру.


Карамельне печиво на згущенці

— 22 жовтня 2015 —

100 г вершкового масла, 100 г цукру, 400 г вареної згущенки, 2 яйця, 350 г борошна, 1/4 ч. л. солі, 1 ч. л. розпушувача, 100 г білого шоколаду.


Імбирний напій

— 22 жовтня 2015 —

1 лимон, 1 корінь імбиру, 3 ст. л. меду.


Домашня паста зі шпинатом

— 22 жовтня 2015 —

Домашня паста - це так просто. Спробуйте один раз приготувати її, і макарони з магазина, навіть найдорожчі, не витримають конкуренції! Поле фантазії у виборі форми пасти та її кольорів не обмежене. У цьому рецепті робимо зелену. Для фарбування застосуємо натуральний барвник - зелений шпинат. При цьому можна використовувати як свіжий шпинат, так і заморожений.


Омлетні рулетики з начинкою

— 15 жовтня 2015 —

Яйце - 2 шт.; молоко (або вершки 11%) - 4 ст. л.; сіль - за смаком; петрушка - кілька гілочок; кріп - кілька гілочок; рослинна олія.
Для начинки: морква свіжа - 1/2 шт.; сир - 30 г; вершковий сир - 2 ст. л.; часник - 1 зубок; майонез (або натуральний йогурт) - 1-2 ч. л.; сіль, перець - за смаком.


Салат з буряка

— 15 жовтня 2015 —

300 г буряка, 1 кисле яблуко, 80 г чорносливу, 50 г волоських горіхів, 2 гілочки кропу, 1 ст. л. маслинової олії, чорний мелений перець, сіль - за смаком.


Ханум: страва узбецької кухні

— 15 жовтня 2015 —

Для тіста: 1 яйце, 50-100 мл води, 1-2 ст. л. олії рослинної, борошна скільки візьме тісто.
Для начинки: фарш, 2 морквини, 2 головки цибулі, сіль, перець - за смаком.


Заморозка грибів на зиму

— 15 жовтня 2015 —

На жаль, гриби бувають тільки в теплу пору року, а от узимку порадіти їхньому смаку у свіжому вигляді не вийде. Для того, щоб продовжити собі задоволення ласувати цими ароматними лісовими дарунками, можна заморозити гриби.


Сезон «тихого полювання». Грибні страви - готуйте із задоволенням і на здоров'я

— 15 жовтня 2015 —

Лісові гриби - головна здобич під час «тихого полювання». Перші гриби з'являються в лісі вже на початку літа, але найрясніший їхній урожай починається, як правило, восени. Повернувшись із лісу із зібраними ароматними апетитними грибочками, у першу чергу, ми думаємо про те, як їх приготувати.  Рецепти готування грибів численні та незмінно смачні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс