Кулінарія
Як солити сало з часником
— 22 жовтня 2015 —
Cало, 5-6 зубків часнику, сіль, перець чорний мелений і горошок, лавровий лист.
Гарбузовий кекс з апельсиновим сиропом
— 22 жовтня 2015 —
300 г гарбуза без насіння і кірки, 125 г розм'якшеного вершкового масла, 100 г цукру, 250 г борошна, 1 ч. л. ванільного цукру, щіпка солі, 3 яйця, 1 ч. л. розпушувача.
Сироп: 2 соковитих апельсини, 1 лимон, 75 г цукру.
Карамельне печиво на згущенці
— 22 жовтня 2015 —
100 г вершкового масла, 100 г цукру, 400 г вареної згущенки, 2 яйця, 350 г борошна, 1/4 ч. л. солі, 1 ч. л. розпушувача, 100 г білого шоколаду.
Домашня паста зі шпинатом
— 22 жовтня 2015 —
Домашня паста - це так просто. Спробуйте один раз приготувати її, і макарони з магазина, навіть найдорожчі, не витримають конкуренції! Поле фантазії у виборі форми пасти та її кольорів не обмежене. У цьому рецепті робимо зелену. Для фарбування застосуємо натуральний барвник - зелений шпинат. При цьому можна використовувати як свіжий шпинат, так і заморожений.
Омлетні рулетики з начинкою
— 15 жовтня 2015 —
Яйце - 2 шт.; молоко (або вершки 11%) - 4 ст. л.; сіль - за смаком; петрушка - кілька гілочок; кріп - кілька гілочок; рослинна олія.
Для начинки: морква свіжа - 1/2 шт.; сир - 30 г; вершковий сир - 2 ст. л.; часник - 1 зубок; майонез (або натуральний йогурт) - 1-2 ч. л.; сіль, перець - за смаком.
Салат з буряка
— 15 жовтня 2015 —
300 г буряка, 1 кисле яблуко, 80 г чорносливу, 50 г волоських горіхів, 2 гілочки кропу, 1 ст. л. маслинової олії, чорний мелений перець, сіль - за смаком.
Ханум: страва узбецької кухні
— 15 жовтня 2015 —
Для тіста: 1 яйце, 50-100 мл води, 1-2 ст. л. олії рослинної, борошна скільки візьме тісто.
Для начинки: фарш, 2 морквини, 2 головки цибулі, сіль, перець - за смаком.
Заморозка грибів на зиму
— 15 жовтня 2015 —
На жаль, гриби бувають тільки в теплу пору року, а от узимку порадіти їхньому смаку у свіжому вигляді не вийде. Для того, щоб продовжити собі задоволення ласувати цими ароматними лісовими дарунками, можна заморозити гриби.
Сезон «тихого полювання». Грибні страви - готуйте із задоволенням і на здоров'я
— 15 жовтня 2015 —
Лісові гриби - головна здобич під час «тихого полювання». Перші гриби з'являються в лісі вже на початку літа, але найрясніший їхній урожай починається, як правило, восени. Повернувшись із лісу із зібраними ароматними апетитними грибочками, у першу чергу, ми думаємо про те, як їх приготувати. Рецепти готування грибів численні та незмінно смачні.
1 | ... | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | ... | 220 |