Кулінарія
Риба під сметанним маринадом
— 10 травня 2018 —
Риба (будь-яка), борошно, сіль, олія рослинна.
Для маринаду: морква - 2 шт., цибуля - 2 шт., сметана - 250 г, майонез - 2 ст. л., оцет 70% - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л., сіль - за смаком.
Кунжутне печиво
— 10 травня 2018 —
Кунжут білий - 160 г, борошно пшеничне - 70 г, цукор - 100 г, яйця курячі - 1 шт., масло вершкове - 60 г, лимонний сік - 2 ч. л., поварена сіль - 1/4 ч. л., ванілін - 1 щіпка, розпушувач тіста - 1/2 ч. л.
М'ясний рулет панчетта
— 3 травня 2018 —
1 шматок свинячої грудинки, 2 ч. л. цукру, італійські трави, перець чорний, сіль - за смаком.
Медовик із сухофруктами
— 3 травня 2018 —
Тісто: 3 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. л. негустого меду, 2 ч. л. розпушувача (або 1 ч. л. гашеної соди), 1,5 скл. борошна.
Крем: 200 г вершків, 250 г густої жирної сметани, 250 г сиру, 100 г цукру.
Конвертики з яблуками із сирного тіста
— 3 травня 2018 —
150 г сиру, 75 г цукру, 1 яйце, щіпка солі, 250 г борошна, 1 пакетик ванілі, 6 ст. л. рослинної олії, 12 г розпушувача, 3 яблука, 100 г цукру, 1 ч. л. кориці, 1 ст. л. маку.
Запіканка з фаршу з цвітною капустою
— 3 травня 2018 —
1 кг яловичого фаршу, 1 невеликий качан цвітної капусти, 250 г білого хліба, 1/2 л молока, 2 білки, 1 велика цибулина, 2 зубки часнику, 1 невелика морквина, середній пучок петрушки, рослинна олія для обсмажування, сіль, свіжомелений чорний перець.
Салат з редискою, помідором і сирним омлетом
— 3 травня 2018 —
Склад на 1 порцію: 1 середній помідор, 7-8 редисок, пучок свіжої зелені.
Для омлету: 1 яйце, 30 г тертого сиру, 50 мл молока, 1 ч. л. борошна, сіль.
Для заправлення: 2-3 ст. л. сметани або йогурту, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець.
Готуємо картопляну запіканку. 5 рецептів
— 3 травня 2018 —
Якщо любите картопляні запіканки, то ці рецепти для вас!
Рис із сиром і помідорами
— 26 квітня 2018 —
Рис - 1 скл., масло вершкове - 2 ст. л., томатна паста (можна замінити кетчупом) - 3 ст. л., помідор - 1 шт., сир твердий - 100 г, сіль - 1 ч. л., перець чорний - 1 щіпка.
Куряча печінка в беконі
— 26 квітня 2018 —
500 г курячої печінки, 200 г бекону, 30 мл рослинної олії, 100 г кетчупу, 15 мл соєвого соусу, перець чорний мелений, сіль і спеції - за смаком.
1 | ... | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | ... | 220 |