Кулінарія

Риба під сметанним маринадом

— 10 травня 2018 —

Риба (будь-яка), борошно, сіль, олія рослинна.
Для маринаду: морква - 2 шт., цибуля - 2 шт., сметана - 250 г, майонез - 2 ст. л., оцет 70% - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л., сіль - за смаком.


Кунжутне печиво

— 10 травня 2018 —

Кунжут білий - 160 г, борошно пшеничне - 70 г, цукор - 100 г, яйця курячі - 1 шт., масло вершкове - 60 г, лимонний сік - 2 ч. л., поварена сіль - 1/4 ч. л., ванілін - 1 щіпка, розпушувач тіста - 1/2 ч. л.


М'ясний рулет панчетта

— 3 травня 2018 —

1 шматок свинячої грудинки, 2 ч. л. цукру, італійські трави, перець чорний, сіль - за смаком.


Медовик із сухофруктами

— 3 травня 2018 —

Тісто: 3 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. л. негустого меду, 2 ч. л. розпушувача (або 1 ч. л. гашеної соди), 1,5 скл. борошна.
Крем: 200 г вершків, 250 г густої жирної сметани, 250 г сиру, 100 г цукру.


Конвертики з яблуками із сирного тіста

— 3 травня 2018 —

150 г сиру, 75 г цукру, 1 яйце, щіпка солі, 250 г борошна, 1 пакетик ванілі, 6 ст. л. рослинної олії, 12 г розпушувача, 3 яблука, 100 г цукру, 1 ч. л. кориці, 1 ст. л. маку.


Запіканка з фаршу з цвітною капустою

— 3 травня 2018 —

1 кг яловичого фаршу, 1 невеликий качан цвітної капусти, 250 г білого хліба, 1/2 л молока, 2 білки, 1 велика цибулина, 2 зубки часнику, 1 невелика морквина, середній пучок петрушки, рослинна олія для обсмажування, сіль, свіжомелений чорний перець.


Салат з редискою, помідором і сирним омлетом

— 3 травня 2018 —

Склад на 1 порцію: 1 середній помідор, 7-8 редисок, пучок свіжої зелені.
Для омлету: 1 яйце, 30 г тертого сиру, 50 мл молока, 1 ч. л. борошна, сіль.
Для заправлення: 2-3 ст. л. сметани або йогурту, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець.


Готуємо картопляну запіканку. 5 рецептів

— 3 травня 2018 —

Якщо любите картопляні запіканки, то ці рецепти для вас!


Рис із сиром і помідорами

— 26 квітня 2018 —

Рис - 1 скл., масло вершкове - 2 ст. л., томатна паста (можна замінити кетчупом) - 3 ст. л., помідор - 1 шт., сир твердий - 100 г, сіль - 1 ч. л., перець чорний - 1 щіпка.


Куряча печінка в беконі

— 26 квітня 2018 —

500 г курячої печінки, 200 г бекону, 30 мл рослинної олії, 100 г кетчупу, 15 мл соєвого соусу, перець чорний мелений, сіль і спеції - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс