Кулінарія
Рулетики з лаваша із сиром
— 19 листопада 2015 —
Лаваш тонкий - 1 шт., сирок плавлений вершковий - 1 шт., яйця - 2 шт., огірок свіжий (невеликий) - 1 шт., часник - 2 зубки, зелень (кріп, цибуля зелена) - по 0,5 пучки, майонез - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Печиво «Кавові зерна»
— 19 листопада 2015 —
60 г розм'якшеного вершкового масла, 3-4 ст. л. сметани, 3 ст. л. цукру, 2 ч. л. какао-порошка, 1 ст. л. міцної свіжозавареної й охолодженої кави, 150 г борошна.
Салат з пекінської капусти з шинкою
— 19 листопада 2015 —
Пекінська капуста - 1/2 качана, шинка - 200 г, консервований зелений горошок - 1/2 банки, свіжа зелень (кріп і петрушка), сіль - за смаком;
для заправлення: сметана - 2 ст. л., гірчиця - 0,5-2 ч. л., чорний мелений перець.
Про капусту, тільки квашену
— 19 листопада 2015 —
Сьогодні, як і багато років тому, вона займає важливе місце в нашому раціоні. Капуста відмінно підходить і як закуска, і як універсальний гарнір до м'ясних страв, і як ароматна начинка для пирогів. Справжня квашена капуста - хрустка, запашна. І смак у неї повинен бути ніжний, пряний, а не кислий, оцтовий. Такою вона вийде, якщо пригадати, як її готували за старих часів. Тоді це був цілий ритуал.
Салат з морською капустою
— 11 листопада 2015 —
250 г морської капусти, 150 г вареної ковбаси, 2 яйця, 3 шт. картоплі, 1 плавлений сирок, 1 цибулина, 2 зубки часнику, сіль, 100 г майонезу.
Свинина по-сербськи
— 11 листопада 2015 —
На 1 порцію: свинина - 250 г, сервелат - 1 кружок, сир бринза (сулугуні) - за смаком, гірчиця солодка - 2 ч. л., часник - за смаком, паприка мелена - 1 ч. л., сіль і спеції - за смаком, печериці - 1 шт., цибуля - 1 головка, помідор черрі - 1 шт., болгарський перець - 0,5 шт., коньяк (або віскі) - 30 мл.
Салат з печерицями і куркою
— 11 листопада 2015 —
Варена куряча грудинка, 2 великих твердих помідори, сир Російський тертий - 200 г, 1 молода цибулина, свіжі печериці - 200 г, майонез, сіль - за смаком, маслинова олія для смаження.
Сирно-манна запіканка
— 11 листопада 2015 —
Манка - 1/2 скл. (90 г), кефір (1%) - 1 скл. (240 мл), яйце - 5 шт., свіжовижатий сік лимона - 1 ст. л., цукор - 0,5 скл. (100 г), сир 500 г, розпушувач - 1,5 ст. л., ванільний цукор - 2 ч. л., сіль - щіпка.
Чудова картопля на гарнір
— 11 листопада 2015 —
2 кг червоної картоплі, 5-6 смужок копченої грудинки - порізати шматочками, 5 ст. л. маслинової олії, 2 ч. л. свіжого лимонного соку, 10 зубків часнику розім'яти часникодавкою, 1-2 ст. л. (додатково) маслинової олії, 3 гілочки чебрецю, сіль і чорний перець.
10 незвичайних рецептів чаю для теплого осіннього ранку
— 11 листопада 2015 —
Коли на вулиці прохолодно, корисно пити смачний чай. Дозвольте собі експеримент, і спробуйте починати кожний ранок з нового чаю. Ось побачите, вам сподобається.
1 | ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | ... | 220 |