Кулінарія
Салат з курки із сиром
— 6 січня 2016 —
Куряче копчене стегенце - 1 шт. або 400 г копченої курячої грудинкии, куряче яйце - 2 шт., кукурудза солодка консервована - 150 г, твердий сир - 130 г, майонез - 200 г, томати середньої величини - 2 шт., часник - 2 зубки, зелень: кріп - 2 гілочки, сіль і чорний мелений перець - по одній щіпці.
Морозиво з мандарин
— 6 січня 2016 —
400 мл сметани 20%; 1 банка згущеного молока (вершків); 8 шт. мандаринів.
Маковий рулет
— 6 січня 2016 —
300 г борошна, 1/2 скл. молока, 20-30 г дріжджів, 2-3 жовтки, 100 г цукру, 2 ст. л. вершкового масла, 1/2 ч. л. солі.
Для начинки: 200 г маку, 100 г цукру, 1 білок, 1 ст. л. манної крупи, ванілін.
Щедрий вечір: готуємо новорічний стіл
— 6 січня 2016 —
Щоб рік був багатим, святковий стіл має бути щедрим - чим більше вишуканих страв приготує господарка, тим вдалішим видасться для її родини рік. У щедрий вечір подавали безліч м'ясних, круп'яних і борошняних страв, варили компоти, узвари, киселі, пекли пироги з різною начинкою.
Коржики «Молочні» за Дст
— 28 грудня 2015 —
Масло вершкове (кімнатної температури) - 95 г, цукор - 200 г, яйце - 1 шт., молоко - 75 г, ванільний цукор - 5 г, розпушувач - 4 г, сода - 2 г, борошно - 400 г.
Салат «Новорічна куля»
— 28 грудня 2015 —
Крабові палички - упаковка, яблуко, зелена цибуля, три яйця, трохи кропу, 100 г сиру, майонез.
Качка в апельсиновому соусі
— 28 грудня 2015 —
Качка, 4 апельсини, чорний мелений перець, сіль, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки білого винного оцту, 40 г вершкового масла, зелень.
Картопля запечена з грибами
— 28 грудня 2015 —
Картопля - 5 шт., гливи - 100 г, по 1 пучку зелені петрушки, кропу та кинзи, сіль, перець чорний мелений - за смаком, маслинова олія.
Новорічний стіл для Вогненної Мавпи
— 28 грудня 2015 —
Новий рік - це не тільки веселе свято, але й привід для багатого застілля. І дійсно, жодне з наших свят не супроводжується такою кількістю випитого і з'їденого, як Новий рік. Багато господарок уже ламають голову над тим, як прикрасити новорічний стіл. Хочеться, як завжди, здивувати своїх близьких, порадувати їх кулінарними вишуканостями, а заодно й догодити господарці року - Червоній Вогненній Мавпі. Так що ж припаде до смаку заморській гості?
Запіканка по-селянськи
— 17 грудня 2015 —
Куряче серце - 500 г, картопля - 6 шт., цибуля - 1 головка, гриби - 6 шт., сир моцарела - 300 г, кріп, петрушка, яйце куряче - 3 шт., сметана - 2 ст. л., масло вершкове - 25 г, олія маслинова - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л.
1 | ... | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | ... | 220 |