Кулінарія
Смажений сулугуні в сирному паніруванні
— 6 червня 2016 —
750 г сулугуні, 1 чашка білих панірувальних сухарів, 30 г твердого терткового сиру (пармезан, грана падано, джугас і їм подібні), 1 ч. л. солодкої меленої паприки,
1/4 ч. л. меленого перцю чилі, 1 ч. л. солі, 2 яйця, 2 ст. л. борошна, рослинна олія.
Карасі в томаті
— 6 червня 2016 —
Карасі - 1,2 кг (5 шт.), цибуля ріпчаста - 3 шт., морква - 3 шт., кабачок - 1 шт. (за бажанням), томатна паста - 4 ст. л., цукор - 1 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком, лавровий лист - 2 шт., перець запашний - 8-10 шт., олія рослинна, часник - 1 головка.
Загадковий напій: вино з кульбаб з апельсином
— 6 червня 2016 —
Загадковий і такий привабливий напій, оспіваний самим Реєм Бредбері, готується досить просто.
Біляші
— 25 травня 2016 —
Тісто: 3 скл. борошна, 1 скл. води, 25 г живих дріжджів, 3 ч. л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 3-5 ст. л. рослинної олії.
Начинка: 300 г фаршу, 1 велика цибулина.
Шашлик з курки в духовці
— 25 травня 2016 —
Філе курки - 2 шт., рослинна олія - 2 ст. л., часник - 2 зубки, цукор - 1 ст. л., коріандр - 1 ст. л. (сухий або свіжий), соєвий соус - 1 ст. л., перець чилі, сіль - за смаком.
Салат "Червона шапочка"
— 25 травня 2016 —
Курка варена - 150 г, перець солодкий - 1 шт., капуста пекінська (або будь-який листяний салат) - 150 г, яйце вкруту - 1 шт., консервований зелений горошок - 2 ст. л., помідори - 150 г, кріп - кілька гілочок, майонез - 5 ст. л., сіль - за смаком.
Консервуємо зелений горошок
— 25 травня 2016 —
Горошок, приготовлений у домашніх умовах, з вирощеного своїми руками врожаю, вигідно відрізняється від магазинних побратимів.
Як заморозити зелень на зиму
— 25 травня 2016 —
Виявляється, зелень можна не тільки сушити, але й заморожувати, засолювати. Другий варіант більш складний, і не факт, що результат вам сподобається, а от із заморозкою проблем бути не повинно. Якщо ви все правильно зробите, узимку зможете побалувати себе гарячим супом з ароматною зеленню, майже як із грядки.
Курка в маринаді по-грецьки
— 18 травня 2016 —
Йогурт - 1 скл., курка (ніжки, крильця, стегна) - 2 кг, лимон - 1 шт., маслинова олія - 2 ст. л., орегано сухе - 1/2 ст. л., перець чорний мелений - за смаком, петрушка свіжа - 1/4 пучка, сіль - 1/2 ч. л., часник - 2 зубки.
1 | ... | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | ... | 220 |