Кулінарія
Сметанне желе з бананами
— 18 травня 2016 —
500 г сметани, 100 г цукру, 25 г шоколаду, 2 банани, пачка желатину.
Кексики на йогурті
— 18 травня 2016 —
У ці кекси можна додавати будь-який йогурт: звичайний, знежирений, фруктовий, вершковий. Можна випікати маленькі кексики, а можна зробити один великий кекс. У це тісто можна додавати шматочки фруктів, а також сухофрукти й горіхи.
Тосканський овочевий пиріг
— 18 травня 2016 —
Тісто: 2,5 скл. борошна, 3/4 ч. л. солі, 200 г вершкового масла охолодженого, нарізати кубиками, 6 ст. л. крижаної води.
Для начинки: 2 ст. л. дижонської гірчиці, 1/2 чашки молока, 2 ст. л. песто, 1/4 скл. тертогоого сиру, 2 цукіні, 2 баклажани, 4 широкі моркви, 4 ст. л. маслинової олії, сіль і перець - за смаком.
Смачні десерти з полуниці
— 18 травня 2016 —
Полуниця - це перша ягода, що радує нас улітку. Ми всі її обожнюємо за неповторний аромат, смак. Її смачно їсти з вершками і цукром, але варто спробувати приготувати нові десерти - вони будуть прикрасою Вашого столу і дуже сподобаються Вашим близьким.
Шашлик з курки в горіховому маринаді
— 11 травня 2016 —
Куряче м'ясо нарізати невеликими шматочками й натерти сумішшю із дрібно нарізаної цибулі, розтертого часнику, підсмажених і потовчених волоських горіхів (можна арахісу) і рослинної олії.
Курячі крильця на грилі
— 11 травня 2016 —
Курячі крильця - 16 шт., соєвий соус - 120 мл, коричневий цукор - 140 г, білий винний оцет - 5 ст. л.
Шашлик із судака
— 11 травня 2016 —
Судак - 1 кг, сало - 500 г, лимон - 1 шт., перець чорний - за смаком, сіль - за смаком.
Шашлик з яловичини по-грузинськи
— 11 травня 2016 —
З м'якоті яловичини, яку потрібно очистити від плівок і сухожиль, нарізають невеликі однакові шматочки, складають у глиняний або емальований посуд.
Улюблений шашлик...
— 11 травня 2016 —
Шашлик відомий стільки, скільки існує людина. Це перша м'ясна страва, яку вона створила. Не грузин, не китаєць, не англієць, ні хто інший, а саме древня людина. За десятки тисяч років відпрацьовування технологій готування ця страва досягла досконалості, у ній нема чого додати або зменшити. Просто треба знати й розуміти, що й чому робиться.
Куряче філе з бальзамічним оцтом
— 4 травня 2016 —
4 курячих філе, 1/2 ч. л. меленої паприки, сіль і перець - за смаком, 2-3 зубки часнику, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. гірчиці, 60 мл бальзамічного оцту, 50 мл яблучного + 2 ст. л. води й 2 ч. л. цукру, 250 г помідорів чері.
1 | ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | ... | 220 |