Кулінарія
Гречаники
— 30 червня 2016 —
500 г м'яса; 150 г гречаної крупи; 2 яйця; 2 цибулини; 200 г томатного соусу; сіль, перець - за смаком; борошно для панірування; рослинна олія для обсмажування.
Кавова панакота
— 30 червня 2016 —
150 мл молока, 180 мл сметани 15% (вершків 33%), 4 ч. л. цукру, 2 ч. л. розчинної кави, 1 жовток, 20 г желатину, 1 ч. л. ванільного цукру.
Картопелька "Швидкісна"
— 30 червня 2016 —
3 картоплини, 2 яйця, сіль, перець, приправи - за смаком, рослинна олія для смаження.
Смажений лаваш з ковбасою і сиром
— 30 червня 2016 —
Лаваш - 2 шт., сирок плавлений ("бурштиновий" ) - 100 г, печериці (мариновані) - 100 г, сир голландський - 200 г, ковбаса (варено-копчена) - 200 г, сметана - 2 ст. л., -олія рослинна (для смаження) - 80 мл.
Ревінь: овоч зі смаком яблука й полуниці
— 30 червня 2016 —
Ревінь - надзвичайна рослина! Його їстівна частина - стебло, а листя вважається отрутним! З погляду ботаніки, це овоч, однак рецепти страв з ревенем найчастіше зустрічаються в розділах десертів і солодкої випічки, що не дивно: кислувато-пряний смак ревеню дивовижним чином нагадує одночасно яблуко й полуницю.
Свинина, запечена в тісті
— 23 червня 2016 —
Свинина - 450 г, листкове тісто - 2 листи, цибуля - 1 шт., часник - 2 зубки, шинка - 200 г, натертий сир - 100 г, яйце куряче - 1 шт., дижонська гірчиця, рослинна олія, сіль, чорний перець.
Домашній сир "Філадельфія"
— 23 червня 2016 —
Молоко - 1 л, кефір - 500 мл, яйце куряче - 1 шт., сіль - 1 ч. л., кислота лимонна - щіпка.
Рибний пиріг на швидку руку
— 23 червня 2016 —
Для тіста: кефір - 1 скл., 2-яйця, борошно - 1,5-2 скл., олія рослинна - 3 ст. л., сіль-0,5 ч. л.
Для начинки: 1 банка консерви скумбрія і пучок зеленої цибулі.
Куряча запіканка з грибами
— 23 червня 2016 —
Грудинки курячі, порізані тонкими смужками товщиною 2-3 см - 4-5 шт., борошно - 1 чашка, олія маслинова - 6 ст. л., печериці - 500 г, цибуля ріпчаста, подрібнити - 1 шт., часник, подрібнити - 3 зубки, сіль і перець - за смаком.
Для соусу: масло вершкове несолоне - 3 ст. л., борошно - 3 ст. л., бульйон курячий - 1,5 скл., сік лимонний - 1 ст. л., молоко - 1/2 скл., вершки жирні - 1/2 скл.
Такі сонячні фрукти
— 23 червня 2016 —
Ось уже й перший місяць літа закінчується. Наступає час запашних абрикосів. Але ж у нас, в Україні, їх росте безліч.
1 | ... | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | ... | 220 |