Кулінарія

Домашній кетчуп чилі

— 3 серпня 2017 —

700 г помідорів, 500 г болгарського перцю, 4 стручки червоного чилі, 4 часточки часнику, 60 г цукру, 15 г повареної солі, 5 г копченої паприки.


Яловичі рулетики з овочами

— 27 липня 2017 —

8 тонких скибочок яловичини, 3 печериці, 1 зелений перець, 1 червоний перець, 1 цибулина, 1 середній цукіні, розмарин, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.
Для глазурі: 1 ч. л. маслинової олії, 2 зубки часнику, 1/4 скл. темного бальзамічного оцту, 2 ст. л. сухого червоного вина, 2 ч. л. цукру, 2 гілочки свіжого розмарину, 1/4 скл. м'ясного бульйону.


Кабачкові рулетики

— 27 липня 2017 —

2 середніх молодих кабачка або цукіні, 1 куряча грудинка, 50 г твердого сиру, 2-3 зубки часнику, не гострий соус із паприки (готовий магазинний), кілька листочків базиліка, сіль, мелений чорний перець - за смаком, маслинова олія.


Яйця зі шпинатом і грибами

— 27 липня 2017 —

1 ст. л. маслинової олії, 1 чашка нарізаних грибів, 2 чашки шпинату, 1 яйце; за бажанням: додати дрібно нарізану цибулю, цибулю-порей і дрібно тертий сир пармезан та перець за смаком.


Торт «Kрепвіль»

— 27 липня 2017 —

Тісто для коржів: 800-900 г борошна, 2 яйця, 300 мл молока, 80 г вершкового масла кімнатної температури, 100 г цукру, 1/2 ч. л. розпушувача.
Заварний крем зі згущеним молоком: 650 мл молока, 3 яйця, 4 ст. л. крохмалю, 1 стручок ванілі, 1 банка вареного згущеного молока, 120 г вершкового масла.


Стручкова квасоля: як заготовити на зиму

— 27 липня 2017 —

Зараз сезон всіляких сортів стручкової квасолі. Це не рідкість цілий рік - у морозильних камерах вона постійно в продажі. Однак зараз різниця у вартості й доступності досить відчутна, так само відчутна, як і різноманітність сортів.


Кабачки фаршировані фаршем

— 20 липня 2017 —

2-3 кабачки (молодих), 300 г фаршу, 2 головки цибулі, 2 яйця, чорний мелений перець, сіль.
Для кляра: 2 ст. л. борошна, 2 яйця, 100 мл молока, сіль.


Зелені помідори по-грузинськи

— 20 липня 2017 —

Помідор (зелений) - 2 кг, перець пепероні (зелений) - 5-10 шт., часник - 1 велика головка, кріп - великий пучок, петрушка - великий пучок, селера черешкова - зелень, великий пучок, кинза - великий пучок, сіль.


Гуляш із яловичини з яблуком і гірчицею

— 20 липня 2017 —

Яловичина - 500-800 г, головка цибулі - 1 шт., морква - 1 шт., яблуко - 1 шт., борошно - 1 ст. л., томатний сік - 1 скл., дижонська гірчиця - 1 ч. л., сіль, перець - за смаком, лавровий лист - за смаком, зубок часнику - 1 шт., цукор - 1 ч. л.


Баклажанові голубці

— 20 липня 2017 —

Свинина - 300 г, баклажани великі - 4 шт., морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., перець болгарський - 1 шт., рис - 1 скл., помідори великі - 4 шт., базилік - пара гілочок, кріп рубаний для подачі, часник - 1-2 зубки, бульйон курячий - 1 скл., коріандр мелений - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л., перець чорний мелений, сіль, олія рослинна.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс