Кулінарія
Домашній кетчуп чилі
— 3 серпня 2017 —
700 г помідорів, 500 г болгарського перцю, 4 стручки червоного чилі, 4 часточки часнику, 60 г цукру, 15 г повареної солі, 5 г копченої паприки.
Яловичі рулетики з овочами
— 27 липня 2017 —
8 тонких скибочок яловичини, 3 печериці, 1 зелений перець, 1 червоний перець, 1 цибулина, 1 середній цукіні, розмарин, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.
Для глазурі: 1 ч. л. маслинової олії, 2 зубки часнику, 1/4 скл. темного бальзамічного оцту, 2 ст. л. сухого червоного вина, 2 ч. л. цукру, 2 гілочки свіжого розмарину, 1/4 скл. м'ясного бульйону.
Кабачкові рулетики
— 27 липня 2017 —
2 середніх молодих кабачка або цукіні, 1 куряча грудинка, 50 г твердого сиру, 2-3 зубки часнику, не гострий соус із паприки (готовий магазинний), кілька листочків базиліка, сіль, мелений чорний перець - за смаком, маслинова олія.
Яйця зі шпинатом і грибами
— 27 липня 2017 —
1 ст. л. маслинової олії, 1 чашка нарізаних грибів, 2 чашки шпинату, 1 яйце; за бажанням: додати дрібно нарізану цибулю, цибулю-порей і дрібно тертий сир пармезан та перець за смаком.
Торт «Kрепвіль»
— 27 липня 2017 —
Тісто для коржів: 800-900 г борошна, 2 яйця, 300 мл молока, 80 г вершкового масла кімнатної температури, 100 г цукру, 1/2 ч. л. розпушувача.
Заварний крем зі згущеним молоком: 650 мл молока, 3 яйця, 4 ст. л. крохмалю, 1 стручок ванілі, 1 банка вареного згущеного молока, 120 г вершкового масла.
Стручкова квасоля: як заготовити на зиму
— 27 липня 2017 —
Зараз сезон всіляких сортів стручкової квасолі. Це не рідкість цілий рік - у морозильних камерах вона постійно в продажі. Однак зараз різниця у вартості й доступності досить відчутна, так само відчутна, як і різноманітність сортів.
Кабачки фаршировані фаршем
— 20 липня 2017 —
2-3 кабачки (молодих), 300 г фаршу, 2 головки цибулі, 2 яйця, чорний мелений перець, сіль.
Для кляра: 2 ст. л. борошна, 2 яйця, 100 мл молока, сіль.
Зелені помідори по-грузинськи
— 20 липня 2017 —
Помідор (зелений) - 2 кг, перець пепероні (зелений) - 5-10 шт., часник - 1 велика головка, кріп - великий пучок, петрушка - великий пучок, селера черешкова - зелень, великий пучок, кинза - великий пучок, сіль.
Гуляш із яловичини з яблуком і гірчицею
— 20 липня 2017 —
Яловичина - 500-800 г, головка цибулі - 1 шт., морква - 1 шт., яблуко - 1 шт., борошно - 1 ст. л., томатний сік - 1 скл., дижонська гірчиця - 1 ч. л., сіль, перець - за смаком, лавровий лист - за смаком, зубок часнику - 1 шт., цукор - 1 ч. л.
Баклажанові голубці
— 20 липня 2017 —
Свинина - 300 г, баклажани великі - 4 шт., морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., перець болгарський - 1 шт., рис - 1 скл., помідори великі - 4 шт., базилік - пара гілочок, кріп рубаний для подачі, часник - 1-2 зубки, бульйон курячий - 1 скл., коріандр мелений - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л., перець чорний мелений, сіль, олія рослинна.
1 | ... | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | ... | 220 |