Кулінарія
Свинячі порібнини по-канадськи
— 2 листопада 2017 —
Ребра свинячі - 800 г, пюре яблучне (можна використовувати пюре для дитячого харчування) - 80 г, кетчуп - 80 г, цукор - 3 ст. л., сік 1/2 лимона, соєвий соус - 2-3 ст. л., перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л., паприка солодка - 1/2 ч. л., часник (сухий, у порошку) - 1/2 ч. л., кориця (мелена) - 1/2 ч. л.
Курячі котлети з сиром
— 2 листопада 2017 —
2 курячі грудинки, 4 скибочки шинки, 4 скибочки сиру, 4 ч. л. гірчиці, 50 г м'якого вершкового масла, 1 ст. л. петрушки, 1 зубок часнику, сіль, перець, приправа для курки, 1 яйце, 1 скл. хлібної крихти, масло вершкове + рослинна олія (1:1).
Капустяні котлети
— 2 листопада 2017 —
Капуста свіжа - 500 г, цибулина - 1 шт., яйце куряче - 1 шт., борошно пшеничне - 2 ст. л., італійські або прованські трави - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, олія рослинна - 2-3 ст. л.
10 основних правил готування риби
— 2 листопада 2017 —
Кулінарія - не найпростіша наука. Для готування ідеальної страви потрібно багато чого: досвід, знання, якісні інгредієнти. Купуючи свіжу рибу, у якості якої ви певні, не зайвим буде дізнатися й опанувати кулінарні навички її готування.
Домашня куряча ковбаса
— 27 жовтня 2017 —
Куряче філе - 500 г, вершки (20%) - 200 мл, часник - 1 зуб., орегано - 0,5 ч. л., буряковий сік - 30 мл, сіль - 1,5 ч. л., перець чорний - 0,5 ч. л., білок 2 яєць.
Риба, смажена в картопляній сорочці
— 27 жовтня 2017 —
Будь-яку рибу (за смаком) нарізати порціонними скибочками, скласти в миску, збризкати лимонним соком, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню й залишити на годину.
Лимонний пиріг
— 27 жовтня 2017 —
Лимон (можна замінити апельсином) - 1,5 шт., жовток 1 яйця, цукор (пісок) - 200 г, вершкове масло - 110 г, борошно - 1,5 + 0,5 скл., сметана (середньої жирності) - 250 г, сода - 0,5 ч. л., цукрова пудра (для посипання пирога).
Гарбуз у духовці по-італійськи
— 27 жовтня 2017 —
Гарбуз, маслинова олія - 3 ст. л., гілочка розмарину, маленька цибулина або шматочок порею, часник, петрушка, чорний перець - за смаком.
Киш лорен і ще 3 класичних пироги
— 27 жовтня 2017 —
Що може бути краще в холодну осінню погоду, чим шматочок знаменитого французького пирога? Зробити цей божественно смачний пиріг дуже просто. А результат вам сподобається настільки, що ви не зупинитеся, поки не перепробуєте їх усі.
Картопляні зрази
— 20 жовтня 2017 —
500 г нежирної свинини, 1,5 кг картоплі, 1 цибулина, 50 г вершкового масла, 1/2 скл. борошна, 100 г рослинної олії для смаження, сіль, перець - за смаком.
1 | ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | ... | 220 |