Кулінарія
Смажена капуста з часником
— 26 квітня 2018 —
1 качан білокачанної капусти середнього розміру, 4 зубки часнику, 0,5 чашки рослинної олії, 2 щіпки чорного меленого перцю, 3-4 щіпки солі.
Медяна кунжутна курка
— 26 квітня 2018 —
Курячі стегна, без кісток і без шкіри - 700 г, 2 зубки часнику, 1/2 чашки курячого бульйону, 2,5 ст. л. меду, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю, сіль, чорний перець, 1 ст. л. яблучного оцту, 1,5 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. кунжутної олії, 1 ст. л. нарізаної зеленої цибулі, 1 ч. л. підсмаженого кунжуту.
Барбекю: як правильно приготувати
— 26 квітня 2018 —
Їжа, приготовлена на вогні, не тільки дуже смачна, але й корисна. Та й що може бути смачніше смаженого м'яса з ароматом димку та деревної смоли? З тих пір, як люди відкрили вогонь, ця страва залишається однією з найулюбленіших на нашому столі.
М'ясні кульки з броколі
— 19 квітня 2018 —
Курячий фарш - 600 г, броколі - 400 г, часник - 2 зубки, натерта цедра апельсина - 1 ч. л., апельсиновий сік - 60 мл, соєвий соус - 60 мл, яблучний оцет - 60 мл, крохмаль - 1/2 ч. л., зелена цибуля - 2-3 шт., сіль - за смаком.
Паштет з копченої скумбрії
— 19 квітня 2018 —
200 г гарного плавленого сиру, 2 тушки скумбрії гарячого копчення, 1 ч. л. гострої гірчиці, 1 ч. л. білого винного оцту, чорний перець, зелена цибуля.
Листковий пиріг-перевертень
— 19 квітня 2018 —
Для тіста: 3 яйця, 1 скл. кефіру, 1-1,2 скл. борошна (щоб тісто було як на оладки), 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соди погасити оцтом або 2 ч. л. розпушувача.
Слойки з ананасом
— 19 квітня 2018 —
500 г готового листкового тіста, банка консервованих ананасів (кільцями), 1 яйце, цукрова пудра, кунжут або мак.
Торт «Арлекін» - смачний союз «Медовика» і «Наполеона»
— 19 квітня 2018 —
Листкове тісто: 200 г борошна + 50 г борошна, 100 мл води, щіпка солі, 200 г вершкового масла кімнатної температури.
Тонкощі готування страв у горщиках
— 19 квітня 2018 —
Цей спосіб готування один з найдавніших, але як і раніше залишається актуальним і улюбленим багатьма професійними кухарями й аматорами. Ідеального готування добитися не так складно, якщо знати кілька тонкощів і хитростей.
М’ясо по-єврейськи
— 18 квітня 2018 —
Яловичина - 1 кг, ріпчаста цибуля - 1 кг, чорний перець горошком - 1 ч. л., лавровий лист - 2 шт., сіль - за смаком, рослинна олія для обсмажування.
1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | ... | 220 |