Кулінарія

Смажена капуста з часником

— 26 квітня 2018 —

1 качан білокачанної капусти середнього розміру, 4 зубки часнику, 0,5 чашки рослинної олії, 2 щіпки чорного меленого перцю, 3-4 щіпки солі.


Медяна кунжутна курка

— 26 квітня 2018 —

Курячі стегна, без кісток і без шкіри - 700 г, 2 зубки часнику, 1/2 чашки курячого бульйону, 2,5 ст. л. меду, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю, сіль, чорний перець, 1 ст. л. яблучного оцту, 1,5 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. кунжутної олії, 1 ст. л. нарізаної зеленої цибулі, 1 ч. л. підсмаженого кунжуту.


Барбекю: як правильно приготувати

— 26 квітня 2018 —

Їжа, приготовлена на вогні, не тільки дуже смачна, але й корисна. Та й що може бути смачніше смаженого м'яса з ароматом димку та деревної смоли? З тих пір, як люди відкрили вогонь, ця страва залишається однією з найулюбленіших на нашому столі.


М'ясні кульки з броколі

— 19 квітня 2018 —

Курячий фарш - 600 г, броколі - 400 г, часник - 2 зубки, натерта цедра апельсина - 1 ч. л., апельсиновий сік - 60 мл, соєвий соус - 60 мл, яблучний оцет - 60 мл, крохмаль - 1/2 ч. л., зелена цибуля - 2-3 шт., сіль - за смаком.


Паштет з копченої скумбрії

— 19 квітня 2018 —

200 г гарного плавленого сиру, 2 тушки скумбрії гарячого копчення, 1 ч. л. гострої гірчиці, 1 ч. л.  білого винного оцту, чорний перець, зелена цибуля.


Листковий пиріг-перевертень

— 19 квітня 2018 —

Для тіста: 3 яйця, 1 скл. кефіру, 1-1,2 скл. борошна (щоб тісто було як на оладки), 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соди погасити оцтом або 2 ч. л. розпушувача.


Слойки з ананасом

— 19 квітня 2018 —

500 г готового листкового тіста, банка консервованих ананасів (кільцями), 1 яйце, цукрова пудра, кунжут або мак.


Торт «Арлекін» - смачний союз «Медовика» і «Наполеона»

— 19 квітня 2018 —

Листкове тісто: 200 г борошна + 50 г борошна, 100 мл води, щіпка солі, 200 г вершкового масла кімнатної температури.


Тонкощі готування страв у горщиках

— 19 квітня 2018 —

Цей спосіб готування один з найдавніших, але як і раніше залишається актуальним і улюбленим багатьма професійними кухарями й аматорами. Ідеального готування добитися не так складно, якщо знати кілька тонкощів і хитростей.


М’ясо по-єврейськи

— 18 квітня 2018 —

Яловичина - 1 кг, ріпчаста цибуля - 1 кг, чорний перець горошком - 1 ч. л., лавровий лист - 2 шт., сіль - за смаком, рослинна олія для обсмажування.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс