Кулінарія
Картопля на шампурі
— 24 травня 2018 —
1 кг картоплі.
Для маринаду: маслинова олія, лимонний сік, гірчиця, часник, паприка, чебрець, розмарин, орегано, петрушка.
Пляцок вишнева фантазія
— 24 травня 2018 —
Для бісквіта: 5 яєць, 1 скл. цукру, 1/2 чашки маку, 1 скл. борошна, 2 ч. л. олії рослинної, 2 ч. л. розпушувача, 2 ч. л. гарячої води.
Крем: 5 яєчних жовтків, 250 г вершкового масла, 1/2 л молока, 1/2 скл. цукру, 16 г ванільного цукру, 1/2 скл. борошна.
Вишневе желе: 1 чашка вишневого соку, 1,5 скл. води, 2 шт. вишневих желе, вишні з компоту (близько 1 чашки).
Домашні напівфабрикати: готуємо, заморожуємо, розігріваємо
— 23 травня 2018 —
Їсти хочеться завжди! А от готувати іноді немає часу й бажання. Тоді на допомогу приходять пельмені з морозилки. Але асортимент домашніх напівфабрикатів може бути набагато різноманітнішим. Адже заморожувати можна не тільки пельмені й котлети, але й пироги, фаршировані млинці та навіть бульйони для супів.
Іспанський медовик
— 17 травня 2018 —
Для тіста: 125 г меду, 35 г вершкового масла, 125 г цукру, 9 г соди, 15 г лимонного соку, 2 яйця, 150 г борошна.
Для крему: 230 г вершків (38%), 150 г цукрової пудри, 100 г сметани (42%).
Закуска з лаваша для пікніка
— 17 травня 2018 —
2 тонких лаваша, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г твердого сиру, пучок будь-якої зелені – за смаком, 2-3 ст. л. густої сметани, рафінована соняшникова олія, сіль – за смаком.
Курячі шашлички
— 17 травня 2018 —
Куряче філе (грудки) - 4 шт., перець болгарський червоний - 1 шт., перець болгарський жовтий - 1 шт., цибуля ріпчаста червона - 1 шт.
Для маринаду: імбир сушений - 1 ст. л., часник сушений - 1 ст. л., соус соєвий - 2 ст. л., олія кунжутна - 2 ст. л., цукор - 0,5 ст. л.
Весняне меню
— 17 травня 2018 —
Весна - час змін і гарного настрою. Час, коли все навколо змінюється, а виходить, змінюємося й ми. Хочеться тепла, краси та легкості. Саме час подумати про своє здоров'я. Овочі допоможуть організму відновитися після дощової осені та холодної зими. Адже не даремно страви з овочів найпопулярніші в цю пору року.
Броколі з сиром
— 10 травня 2018 —
1 головка броколі, 1 куряче яйце, 70 г борошна (пшеничного), 100 г сиру (твердих сортів), 100 г сметани, 1 ст. л. соку лимона, 2 зубки часнику, рослинна олія для смаження, сіль, перець (чорний мелений) - за смаком.
Торт «Тропіканка»
— 10 травня 2018 —
Тісто: 1 скл. води, 150 г маргарину, 0,5 ч. л. солі, 2 скл. борошна, 6 яєць.
Крем: 1 л молока, 1 склянка цукру, 1 яйце, 300 г вершкового масла, 1 пакетик ваніліну, 2 ст. л. коньяку, 4 ст. л. борошна з гіркою.
Будь-які фрукти для начинки і прикраси (ківі, банани, персики й апельсини) і желе для тортів (2 пакетики).
1 | ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | ... | 220 |