Кулінарія
Котлети в картопляній шубі
— 6 квітня 2017 —
Свиняча вирізка або куряче філе - 400 г, печериці - 150-200 г, сир твердий - 100 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., петрушка свіжа - 1 пучок, картопля - 3 шт., яйце куряче - 2 шт., борошно - 1 скл., сіль, перець чорний мелений - за смаком, олія рослинна для смаження.
Барбекю: основні хитрості готування
— 6 квітня 2017 —
З кожним сезоном барбекю користується у нас усе більшою популярністю, і усе більше людей віддають перевагу грилю над традиційними шашликами. У чому ж полягає особливість барбекю і що та як на ньому готувати?
Піца-рулет болоньєзе
— 30 березня 2017 —
Листкове дріжджове тісто - 750 г, фарш (яловичина+свинина) 500 г, помідори у власному соку - 600 г, моцарела - 250 г, біла цибуля - 1 шт., часник - 4 зубки, маслинова олія, суміш італійських трав, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.
Дріжджова кіска із шоколадом і халвою
— 30 березня 2017 —
Тісто: 3,5 скл. (500 г) борошна, 1 ст. л. сухих дріжджів (або 25 г свіжих), 1/2 скл. (100 г) цукру, 100 г вершкового масла, 2/3 скл. (160 мл) теплого молока, 2 яйця, 1/2 ч. л. солі.
Начинка: 3 плитки шоколаду, 1 варіант: 1,5 банана + жменя здрібнених волоських горіхів; 2 варіант: 250 г халви.
Картопляні фокачині
— 30 березня 2017 —
300 г борошна, 150 мл теплого молока, 50 г вершкового масла, 13 г свіжих дріжджів, 6 г солі, 200 г картопляного пюре.
Котлети з капусти пісні
— 30 березня 2017 —
Капуста білокачанна - 1 кг, крупа манна - 1 скл. (200 мл), сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, олія рослинна - за бажанням.
Готуємо салати з рису
— 30 березня 2017 —
Відварений рис - ідеальний інгредієнт для салату теплого або холодного. Звісно, до рису потрібна правильна компанія - овочі, м'ясо, птиця, риба, субпродукти і морепродукти, а також сухофрукти, горіхи, сир і велика кількість свіжої зелені.
Самса
— 23 березня 2017 —
Вода (холодна) - 1 скл., борошно - 400 г, масло вершкове - 100 г, курячі грудинки - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., яйце - 1 шт., кунжутне насіння - 1 ст. л., сіль - за смаком.
Морквяно-яблучні сирники у ванільному соусі
— 23 березня 2017 —
Сир - 250 г, крупа манна - 3-4 ст. л., цукор - 2-3 ст. л., морква - 1 велика, яблуко - 2 шт., яєчні білки - 2 шт., ванільний цукор, кориця мелена.
Грибний пиріг
— 23 березня 2017 —
Борошно - 250 г, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 255 г, холодна вода - 60 мл.
Начинка: рослинна олія - 1 ст. л., гриби - 950 г, сіль, мелений перець - за смаком, вершкове масло - 1 ст. л., зелена цибуля - 2 шт., чебрець - 1 ст. л., тертий сир - 70 г, молоко - 475 мл, жирні вершки - 475 мл, яйце - 6 шт., мускатний горіх - за смаком.
1 | ... | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | ... | 220 |