Здоров'я

Чи можна позбутися целюліту в домашніх умовах?

— 7 квітня 2016 —

Причинами виникнення вкрай небажаної "апельсинової кірки", що так псує жінкам настрій, особливо при виході на пляж, вважаються порушення лімфодренажу й жирові відкладення, що виникають у результаті особливостей жіночого організму. Але потрібно знати й те, що целюліт не визнається медициною як захворювання. Він вважається фізіологічною нормою для жінок. Незважаючи на те, що від "апельсинової кірки" і не страждає наше фізичне самопочуття, але психологічний дискомфорт дійсно розвивається у більшості жінок, які страждають таким "дефектом".


Цілющі властивості березових бруньок

— 7 квітня 2016 —

Береза унікальна тим, що використовувати в лікувальних цілях можна і її листя, і кору, і губку (березовий гриб), і березовий дьоготь, і березове вугілля. Однак охопити всі способи застосування берези в одній статті буде досить складно, тому поки зупинимося тільки на застосуванні березових бруньок.


Бобові сприяють зниженню маси тіла

— 6 квітня 2016 —

Дієтологи зі США показали, що регулярне вживання в їжу бобових (квасолі, гороху, нуту й сочевиці) приводить до стійкого зниження надлишкової маси тіла й закріплення отриманого результату.


Розумні жінки теж не хочуть бути товстими

— 6 квітня 2016 —

Жінки з високим рівнем освіти і надлишковою вагою у два рази більше схильні до розвитку депресії, чим жінки з нормальною масою тіла.


Ознаки інфаркту, що наближається: хвороба молодіє

— 6 квітня 2016 —

В останні роки інфаркт міокарда усе більше "молодіє", а смертність від цього захворювання досягає 30%. 


Остеохондроз: як бути?

— 6 квітня 2016 —

Сьогодні все частіше й частіше людям після 40 ставлять діагноз - остеохондроз. Одні через це впадають у депресію, інші навпаки, зберігають спокій. Хто ж правий? Наскільки небезпечний остеохондроз? І що можна йому протиставити? Про це ми розпитали фахівця - лікаря ортопеда-травматолога вищої категорії Сергія Дмитровича Тимченко.


Йога проти аритмії

— 31 березня 2016 —

Учені Каролінського Інституту (США) стверджують, що заняття йогою поліпшують самопочуття хворих з пароксизмальною миготливою аритмією.


Прийшла весна, а з нею й ластовиння

— 31 березня 2016 —

"Сонячні мітки" приносять чимало прикростей, найчастіше зовсім даремних. Ластовиння надає обличчю завзятість і привабливість, так що видаляти його зовсім не обов'язково. Для когось ластовиння - ознака яскравої індивідуальності, а для когось - косметичний недолік, якого треба позбутися будь-яким способом.


Натоптиші: домашні засоби, щоб упоратися з проблемою

— 31 березня 2016 —

Чому ми так часто залишаємо без уваги наші стопи? Чому ці частини нашого тіла нам здаються недостатньо важливими? Адже завдяки їм ми пересуваємося й упевнено стоїмо на ногах. Тому можна з упевненістю стверджувати, що наші стопи гідні не менше уваги й догляду, чим шкіра нашого обличчя.


Швидка допомога при панкреатиті

— 31 березня 2016 —

Лікувати підшлункову залозу народними засобами можна, приміром, усім відомим кропом або його насінням. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс