Здоров'я

Стан очей українців під загрозою

— 16 грудня 2016 —

Головний офтальмолог України Оксана Вітовська розповіла, чим небезпечні сучасні гаджети і який зір буде в наступних поколінь українців.


Молоді люди страждають хворобами старих

— 16 грудня 2016 —

Усе частіше молоді люди потрапляють до лікарів зі скаргами, типовими для людей похилого віку. Згідно з наявними даними, за останні роки кількість молодих пацієнтів з варикозним розширенням вен, болями в спині, гемороєм, проблемами з суглобами стала значно більшою. 


Чому кішка лягає на хворе місце людини?

— 16 грудня 2016 —

Найпоширенішими домашніми "цілителями" вважаються кішки. Якщо господарю вдається встановити з ними довірчі відносини, то кішки здатні знаходити й лікувати хворі місця свого хазяїна. 


Які види спорту продовжують життя

— 16 грудня 2016 —

Найкращими для довголіття видами спорту є теніс, аеробіка, плавання і велоспорт. 


Остеохондроз: що робити?

— 16 грудня 2016 —

Остеохондроз - бич усього людства. Ця хвороба тримає у своїх руках більше 85 відсотків людей планети і є тією ціною, що люди заплатили за прямоходіння. З болями в спині зіштовхувався майже кожний. Причина майже всіх неприємностей зі спиною - остеохондроз. Що ж викликає цю патологію і як протистояти остеохондрозу і його ускладненням? Про це ми розпитали невропатолога, кандидата медичних наук Наталю Петрівну Яворську.


Чи дійсно такий корисний риб'ячий жир?

— 15 грудня 2016 —

Риб'ячий жир виробляється в промислових масштабах з печінки свіжої риби, переважно тріски. Містить велику кількість легко засвоюваних ненасичених жирних кислот, зокрема надзвичайно цінні омега-3 жирні кислоти (ЕПК і ДГК), які є "незамінними" у раціоні людини, тому що наш організм не здатний їх синтезувати самостійно. 


Прополіс від усіх хвороб

— 15 грудня 2016 —

Сполучення прополісу й молока дає особливий ефект: крім лікування застудних і легеневих захворювань поліпшується загальне самопочуття, сон, знімається дратівливість, утома. 


Сальмонела любить все зелене

— 15 грудня 2016 —

Зелений салат у пакетах може бути причиною харчових отруєнь і засобом поширення сальмонельозу. 


Старече слабоумство зовсім не таке страшне, як вважалося раніше

— 15 грудня 2016 —

Дослідники Університету штату Мічиган стверджують, що підвищення рівня освіченості й постійне тренування розуму навіть у літньому віці не дають мозку піддаватися необоротним змінам. 


ООН: Населення Землі перевищило 7,4 млрд осіб

— 15 грудня 2016 —

Чисельність населення Землі у 2016 році досягла позначки приблизно в 7,433 млрд. осіб.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс