Здоров'я

Як боротися з ожирінням?

— 10 серпня 2016 —

Якщо ж для вас стала проблемою значна зайва вага, якщо через це ви погано себе почуваєте і заробили проблеми зі здоров'ям - значить, настав час починати працювати над собою. Як же боротися з ожирінням у домашніх умовах? З цим питанням ми звернулися до фахівця - лікаря-дієтолога Мар'яни Миколаївни Мурдій.


Вітаміни при остеохондрозі

— 3 серпня 2016 —

Остеохондроз - неприємне захворювання, що зазвичай турбує людей похилого віку. Однак зараз усе частіше молодь до 25 років скаржиться на болі в шиї та попереку. Часто пов'язане це буває з малорухомим способом життя й годинами, проведеними в незручній позі перед комп'ютером.


Карієс: 6 натуральних засобів для профілактики хвороб зубів

— 3 серпня 2016 —

Дуже важливо приймати трав'яні настої, які стимулюють вироблення слини, що захищає нашу порожнину рота й бореться з мікробами. Наприклад, кінський каштан зменшує біль і бореться із запаленням. 


Кориця допоможе в навчанні

— 3 серпня 2016 —

Фахівці Rush University Medical Center виявили унікальні властивості кориці - пряність може поліпшувати здібності людини до навчання.


Названі 5 найкорисніших сполучень продуктів

— 3 серпня 2016 —

Продукти харчування важливо сполучати не тільки за критеріями смаку, але й за корисністю, переконані фахівці. З найбільш ефективних у своєму позитивному впливі на здоров'я медики відібрали п'ять потужних комбінацій, пише likenews.com.ua.


Метеозалежність: що робити?

— 3 серпня 2016 —

Чи помічали ви, як змінюється ваше самопочуття або настрій залежно від погоди?! Начебто все чудово, а настрій різко погіршився, або ж, що ще гірше, слідом за похмурим світосприйняттям приходить головний біль, серцебиття, ну й, загалом, погане самопочуття.


Ожиріння небезпечніше для чоловіків, ніж для жінок

— 28 липня 2016 —

Результати глобального дослідження, у якому взяли участь близько 4 мільйонів осіб зі 189 країн, свідчать про те, що 19% чоловіків і 11% жінок з нормальною вагою не доживають до 70 років. Серед людей, що страждали ожирінням, показники були іншими: у цьому випадку ризик смерті до 70 років серед чоловіків збільшувався до 30%, а серед жінок - до 15%.


Як правильно їсти персики: корисні сполучення

— 28 липня 2016 —

Персик - це не тільки один з найсмачніших літніх плодів, це до того ж дуже корисний фрукт. Серед корисних властивостей персиків - стимуляція роботи шлунка, очищення від токсинів, поліпшення роботи печінки, підвищення гемоглобіну, поліпшення настрою, зміцнення захисних властивостей організму і т.д. При цьому персиками не варто зловживати людям з цукровим діабетом, а також алергикам.


Вершкове масло захистить від діабету

— 27 липня 2016 —

Споживання вершкового масла в обмеженій кількості не збільшує ризик серцево-судинних захворювань або інсульту, але захищає від діабету. Про це повідомили дослідники Університету Тафтса.


Прополісна мазь своїми руками

— 27 липня 2016 —

Поза всякими сумнівами, великій кількості людей хочеться покористуватися мазями, приготовленими своїми руками. І в цьому немає нічого дивного, адже це відмінний спосіб переконатися в натуральності всіх компонентів. А сумлінно виконана суміш може сильно допомогти при різного роду захворюваннях.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс