Здоров'я

Як не стати жертвою інсульту?

— 6 липня 2016 —

За твердженням експертів, інсульт уже перестав бути діагнозом лише людей похилого віку, лікарі все частіше фіксують це захворювання й у 25-30-літніх українців, і в дітей. З недавніх пір пацієнтів з діагнозом "інсульт" стало майже не в півтора рази більше, ніж хворих з інфарктом міокарда, особливо у великих індустріальних містах. Пов'язано це зі збільшенням стресових навантажень і наростанням екологічних та інших несприятливих факторів. Жертвами інсульту щорічно стають більше 400 тисяч осіб, багато хто з них вмирає, більше половини - залишається інвалідами.


Які напої краще пити в спекотний день

— 6 липня 2016 —

Як відомо, у спеку потрібно пити більше рідини. Але смисл угамування спраги полягає не в тім, щоб пити величезну кількість прохолодної рідини, а у відновленні сил і поповненні організму живильними речовинами.


Як урятуватися від спеки: хитрості, про які ви не знали

— 6 липня 2016 —

До нас прийшла спека, і багатьом це подобається. Але як допомогти тим, кому некомфортно в пекучий день?


Спати два рази на день корисно для здоров'я

— 30 червня 2016 —

Група вчених зі США й Нової Зеландії з'ясували, що люди мають спати два рази на день для зміцнення свого здоров'я.


П'ять плюсів морозива в спеку

— 30 червня 2016 —

Найголовніше, щоб ці корисні ласощі були зроблені з незбираного молока і без додавання рослинних жирів. Чим так добре смачні ласощі літнім днем, розповіли експерти-дієтологи.


Лікувальна олія з кропиви

— 29 червня 2016 —

Олія з кропиви добре зберігається, у ній найкраще зберігаються цілющі властивості цієї рослини. Таку олію гарно додавати потім у креми, мазі й шампуні, на її основі добре готувати оздоровчі маски для обличчя і волосся.


Корисний салат з бадилля

— 29 червня 2016 —

У бурячинні міститься не тільки велика кількість вітамінів, мінералів і клітковини, але й ферменти, які поліпшують засвоюваність усього цього багатства. З нього можна готувати дуже багато смачних страв - від супу до закусок і салатів.


Як позбутися чорних крапок на обличчі

— 29 червня 2016 —

Проблема чорних крапок завдає клопоту навіть найбільш доглянутим представницям жіночої статі. Найчастіше вони з'являються у підлітковому віці, коли чистота шкіри прямо залежить від гормонального фона.


Аналіз крові може виявити ризик інфаркту за 5 років до його розвитку

— 29 червня 2016 —

Дослідницька група з Національного інституту вивчення cерця й легенів розробила тест, що дозволяє визначити ймовірність виникнення інфаркту міокарда протягом п'яти років.


Як українцям уникнути меланом

— 29 червня 2016 —

Фахівці Національного інституту раку попереджають про небезпеку меланоми в літній період. За словами хірурга-онколога Марії Кукушкіної, особливо ризикують постраждати від інтенсивних сонячних променів світлошкірі й руді люди.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс