Здоров'я

Чим хворіють українські діти

— 10 листопада 2016 —

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що українські діти хворіють на хвороби, давно забуті в інших країнах світу. 


Дієтичне газування не допомагає знизити вагу, а лише погіршує здоров'я

— 10 листопада 2016 —

Дослідники Каролінського Інституту стверджують, що солодкі газовані напої з позначкою "0 калорій", у тому числі улюблена багатьма кока-кола, не допомагають знижувати вагу при схудненні, а навпроти, викликають почуття голоду.


Десять заповідей здоров'я Поля Брегга

— 10 листопада 2016 —

Десять заповідей здоров'я Поля Брегга


Доведено користь шоколаду для серцево-судинної системи

— 10 листопада 2016 —

Американські фахівці в ході проведеного метааналізу, зуміли довести, що шоколад позитивним чином впливає на роботу серця й судин. З'ясувалося, що флавоноїди, які містяться в какао-бобах, зменшують ризик виникнення серцево-судинних захворювань.


Сезонні загострення хронічних недуг

— 10 листопада 2016 —

З настанням холодів черги в поліклініках помітно зростають. Крім тих, хто тільки-но поповнив армію хворих, там багато, звичайно, хронічно страждаючих від різних недуг. Що можна зробити, щоб послабити удари звичних хвороб? Про це ми розпитали фахівця - доцента, кандидата медичних наук Анатолія Ананійовича Невзгоду.


Ягода калина: коли збирати, як зберігати та що приготувати?

— 9 листопада 2016 —

Калина звичайна - ягода незвичайна. Навесні ми любуємося її білим цвітом, насолоджуємося незвичайним ароматом, а в сумовиті осінні дні яскраво-червоні грона піднімають нам настрій. 


Як захистити ноги від переохолодження

— 3 листопада 2016 —

Одна з найголовніших небезпек холодної пори року для нашого здоров'я - це ймовірність переохолодження ніг, що може послужити причиною виникнення серйозних проблем і захворювань. Приміром, ви можете застудитися, заболіти грипом, ангіною і т.д.


Як доглядати за волоссям в холодну пору року

— 3 листопада 2016 —

Прекрасна половина людства завжди турбується про свій зовнішній вигляд. Говорять, що волосся багато чого говорить про свою власницю, тому кожна дівчина із трепетом доглядає за своїм волоссям.


Приготуйте смачні й цілющі напої з дикої троянди

— 3 листопада 2016 —

Якщо хочете підвищити опірність організму різним захворюванням, поліпшити працездатність і підняти загальний тонус, то регулярно приймайте настій плодів шипшини. Одного тільки вітаміну С у плодах шипшини міститься в 50 разів більше, ніж у лимоні! 


Лікувальний бальзам допоможе впоратися з гайморитом, отитом і не тільки

— 3 листопада 2016 —

Цей бальзам допомагає впоратися не тільки з жіночими проблемами (дисфункція яєчників, мастопатія, міома та ін.), але й з багатьма іншими захворюваннями: гайморитом, отитом, радикулітом, гіпертонією, нервовими розладами, хворобами шлунка (виразка, гастрит) і легенів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс