Здоров'я

Шість гірких продуктів, які потрібно додати в раціон

— 18 травня 2016 —

Ви ще не включили гіркі продукти у свій раціон? Тоді дуже радимо його переглянути. Адже краще з'їсти грейпфрут для здоров'я печінки, чим з'їсти чергову солодку булочку. Ось шість продуктів, які обов'язково мають бути у вас на кухні.


Як не отруїтися першими весняними овочами

— 18 травня 2016 —

Огірки, помідори, редис, кабачки, молода капуста, зелена цибуля - здавалася б, одна суцільна корисність, особливо навесні! Але, говорять фахівці, це не зовсім так. Хіміки й агрономи бачать у цих овочах зовсім інше - пестициди, нітрити, нітрати, фунгіциди та інші - чого вже там приховувати! - отрути. Молоді овочі буквально напхані хімією, щоб рости "швидше, вище, сильніше".


Неймовірна користь дикоростучих рослин для здоров'я

— 18 травня 2016 —

Дикороси, які буквально ростуть під ногами, не просто бур'яни. Вживаючи ці рослини в їжу, ви очистите та зцілите свій організм, продовжите молодість і збережете красу. 


Усього тиждень вивчення іноземної мови поліпшує увагу й пам'ять

— 18 травня 2016 —

Дослідники Единбургського університету стверджують, що один тиждень вивчення нової мови може розвинути розумові здатності.


Студентам перед іспитом краще пити чай з м'ятою, а не з ромашкою

— 18 травня 2016 —

Так звані фіточаї давно користуються незмінною популярністю в усьому світі. Лідирують у цьому ряді чай з м'ятою і його "побратим" чай з ромашкою. Але при безсумнівній користі обох різновидів фіточаю вони по-різному діють на головний мозок.


Голодування корисне для печінки

— 18 травня 2016 —

Фахівці з Мюнхенського центра Гельмгольца виявили, що при недоліку їжі виробляється білок, що регулює обмін речовин у печінці. Він допомагає знизити ризик жирової хвороби печінки. Мова йде про білок GADD45B, пише  The Hindustan Times. 


Синдром роздратованого кишечнику: як бути?

— 18 травня 2016 —

Напевно, у світі неможливо знайти людину, якій би кишковий дискомфорт жодного разу не порушував звичний ритм життя. Пронос, закреп, кишкова колька або здуття хоча б раз у житті були у кожного. Але не всі знають, що причиною таких непорозумінь можуть бути зовсім не кишкові інфекції й органічні захворювання шлунково-кишкового тракту. 


Страви "Кілограми - геть!" існують

— 11 травня 2016 —

Дієтологи намагаються довести, що для схуднення не обов'язково сидіти на суворих дієтах. І, проте, питання: що б такого з'їсти, щоб схуднути, задають собі, у тому числі й медики. А якщо не полінуватися й пошукати спочатку силу волі, а потім кілька прекрасних рецептів, то цілком можна скинути зайві кілограми, не розморюючи себе голодом.


Народні засоби від підвищеного та зниженого тиску

— 11 травня 2016 —

За частотою та амплітудою стрибків атмосферного тиску осінь може зрівнятися хіба що із примхливою весною. Тільки от осіння мінливість погоди переноситься набагато тяжче через переважно дощову, похмуру погоду і сонця, що зовсім рідко радує нас.


Кульбаба для очищення організму

— 11 травня 2016 —

Перші два тижні потрібно використовувати квіточки, саме ті самі жовтенькі, які всіх нас радують.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс