Здоров'я

Атеросклероз - вирок або займемося здоров'ям?

— 23 червня 2016 —

Як стверджує статистика, серцево-судинна патологія є основною причиною захворюваності, інвалідності та смертності в Україні. 40% населення нашої країни страждають серцево-судинними захворюваннями, які, до того ж, є причиною 62 смертей зі 100. 


Турбота про здоров'я: розвантажувальні дні

— 16 червня 2016 —

Про користь розвантажувальних днів просто необхідно знати всім, щоб піклуватися про своє здоров'я або спробувати врятувати те, що ще залишилося. Погодьтеся, що замислитися про це й реалізувати свій порив простіше влітку, чим у будь-який інший сезон. Багато хто помиляється, якщо думає, що така профілактична міра, як розвантаження, відразу позбавить зайвих кілограмів. Розвантажувальні дні дійсно сприяють схудненню, але тільки при дотриманні дієти або правильного раціону харчування.


Лікування герпесу народними засобами

— 15 червня 2016 —

Більшість людей хоч один раз переживала "застуду на губах", адже це захворювання знайомо людству з незапам'ятних часів. 


Томати й кавуни поліпшують прохідність кровоносних судин

— 15 червня 2016 —

Як показали дослідження, у них міститься пігмент - лікопін. І він відновлює ушкоджені захворюваннями судини та збільшує їхню прохідність. 


Cередземноморська дієта - ефективніша за дієти з низьким вмістом жирів

— 15 червня 2016 —

Відповідно до недавнього дослідження, опублікованого в журналі The Lancet Diabetes & Endocrinology, середземноморська дієта, багата оливковою олією, горіхами, бобами, рибою, а також фруктами і овочами, допомагає скинути вагу швидше, ніж дієта з низьким вмістом жирів.


Без болю і судом

— 15 червня 2016 —

Доведено: довге сидіння за комп'ютером або перед ТВ і лежання на дивані провокують багато небезпечних хвороб - від раку й діабету до ожиріння та раптової смерті.


Як не захворіти під час відпустки?

— 15 червня 2016 —

Ось і наступила пора літніх канікул і відпусток. Законні місяць-інший без роботи і справ. Часу повно, але хочеться, щоб не валятися в постелі в томлінні порожньому або з якоюсь недугою, а щоб кожний день був наповнений прекрасними, новими враженнями та радісними емоціями. Однак, саме в цей період особливо не хочеться, щоб тебе наздогнали які-небудь хвороби або дали про себе знати колишні болячки. Адже тоді вся радість від відпустки, звичайно ж, пропаде. Як же убезпечити себе від хвороб під час відпустки і не занедужати? З цим питанням ми звернулися до спеціаліста-гігієніста - кандидата медичних наук, доцента Любові Михайлівни Кіцуле.


Відмінна альтернатива ранкової фіззарядки

— 8 червня 2016 —

Вранці, прокидаючись, людина розслаблена, перебуває в солодкій знемозі. Але треба вставати, новий день вимагає активності... Зазвичай після сну тіло затерпле, але кожний знає, що поступово розходиться, сонливість, розслабленість пройдуть самі собою.


Лікування колінного суглоба народними методами

— 8 червня 2016 —

Захворювання суглобів - бич сучасного суспільства. Болі наздоганяють суглоби різних частин тіла і найпоширенішими є хвороби колінних суглобів. 


Триклозан не небезпечний

— 8 червня 2016 —

Триклозан, про можливу шкоду якого повідомляли світові ЗМІ в недавній час, насправді не шкідливий. До такого висновку прийшли вчені Стенфордського Університету. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс