Здоров'я

Фізична активність захистить від наслідків споживання спиртного

— 14 вересня 2016 —

Учені вважають, що вживання алкоголю й фізична активність впливають на ті самі біологічні процеси, але в протилежних напрямках.


Учені пояснили протиракову дію аспірину

— 14 вересня 2016 —

Медики з Університету Д'юка в США з'ясували, яким чином ацетилсаліцилова кислота (аспірин) зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань і рака кишечнику.


Як боротися з дистрофією сітківки ока

— 14 вересня 2016 —

"Відшарування сітківки", "дистрофія сітківки" - діагнози, здатні привести в жах навіть не дуже обізнаного громадянина. Ми здогадуємося, що сітківка ока - суть екран, на який транслюється весь оточуючий нас світ. По-науковому ж, "сітківка - це найтонший шар нервової тканини, що вистилає око зсередини в задній частині очного яблука. Вона складається з мільйонів світлочутливих клітин (фоторецепторів), які перетворюють світлові стимули на електричні, що передаються по нервових волокнах зорового нерва в головний мозок, де відбувається розшифровка і перетворення їх у зорові образи предметів саме такими, як ми їх бачимо". Як бачимо, без сітківки - і ні туди, і ні сюди. Загалом, її потрібно берегти.


Про хвороби говорять зморшки

— 8 вересня 2016 —

Деякі люди живуть із серйозними захворюваннями внутрішніх органів, навіть не підозрюючи про це. Довідатися про ваше здоров'я допоможуть розташування і глибина зморшок на обличчі.


Приводимо руки в порядок після дачного сезону

— 8 вересня 2016 —

Руки - візитна картка жінки. Але що робити, якщо після дачного сезону, який вже наближається до завершення, шкіра стала сухою, лупиться, у неї в'їлася земля, сік рослин або навіть фарба? Розробляємо план з порятунку рук!


Яблучний оцет від різних захворювань

— 8 вересня 2016 —

Усі свої корисні властивості яблучний оцет взяв у яблук - взяв та й збільшив. Тому яблучний оцет - справжній скарб для тих, хто стежить за собою та намагається зберегти красу і підтримати здоров'я.


Хрін - природний антибіотик

— 8 вересня 2016 —

Головною корисною речовиною, яка обумовлює корисні властивості хрону, є бензил-ізoтиоцианат - м'який натуральний антибіотик. 


Відсутність дружби приводить до проблем зі здоров'ям

— 8 вересня 2016 —

Наявність у людини друзів, їхня кількість, активність спілкування з ними, впливають на загальний стан здоров'я.


Ліки будуть випробовувати на українцях

— 8 вересня 2016 —

Український Мінздрав підписав указ про проведення випробувань ліків на українцях. Французькі, шведські й американські фармацевтичні компанії тепер зможуть тестувати на українцях нові препарати й відслідковувати стан добровольців.


Віруси набагато небезпечніші зранку

— 8 вересня 2016 —

Віруси є більш небезпечними, коли потрапляють в організм своїх жертв зранку, стверджують дослідники Кембриджського університету.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс