Кулінарія
Курячий салат з ананасом
— 16 листопада 2017 —
Куряче філе (варене) - 200 г, консервовані ананаси - 150-200 г, твердий сир - 70 г, часник - 1 великий зубок, майонез, сіль, свіжомелений чорний перець.
Грибна локшина
— 16 листопада 2017 —
0,5 кг свіжих грибів, невелика цибулина, невелика морквина, 1 ст. л. вершкового масла, 1 склянка дрібної вермішелі або домашня локшина.
Пироги з варенням
— 16 листопада 2017 —
Пироги з варенням — це швидкий спосіб готування домашньої випічки до чаю. Вам необхідно лише підготувати тісто, сформувати пиріг і відправити його в духовку. Варення можна брати будь-яке за вашим смаком.
Пиріг з куркою
— 10 листопада 2017 —
Опара: 100 мл води, щіпка цукру, 1/2 ч. л. сухих дріжджів. Тісто: 1,5 чашки борошна, 2 ст. л. сметани, 1 яйце, 1/2 ч. л. солі, 50 г вершкового масла.
Начинка: 3 курячих філе, щіпка свіжої петрушки, чорний перець і сіль - за смаком, 1 склянка соусу бешамель.
Соус Бешамель
— 10 листопада 2017 —
1 скл. молока, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. борошна з великою гіркою, сіль, білий перець, трохи мускатного горіха.
Смажений фарш з овочами та рисом
— 10 листопада 2017 —
Цибулина середня - 1 шт., стебло селери - 1 шт., солодкий перець середній - 1 шт., баклажан середній - 1 шт., морква середня - 1 шт., часник - 3 зубки, яловичий фарш - 600 г, томатна паста - 1 ст. л., довгозерний рис - 150 г, вода - 360 мл, сіль - за смаком, консервована кукурудза - 200 г, невеликий пучок петрушки - 20 г.
Суп із червоної сочевиці
— 10 листопада 2017 —
Цибулина маленька - 2 шт., морква середня - 1 шт., велике стебло селери - 1 шт., гарбуз (в очищеному виді) - 250 г, часник - 3 зубки, мелена паприка - 1/2 ч. л., 2-3 гілочки свіжого чебрецю або 1/2 ч. л. сухого, суха червона сочевиця (попередньо замочувати на потрібно) - 200 г, томати у власному соку - 400 г, овочевий або м'ясний бульйон - 1 л, сіль - за смаком.
Паштет: просте готування й витончений смак
— 10 листопада 2017 —
Паштет довгий час вважався справжнім делікатесом, і їли його тільки аристократи. З тих пір як його стали робити в промислових масштабах ситуація змінилася. Однак і сьогодні можна спробувати вишуканий аристократичний варіант паштету, якщо приготувати його в домашніх умовах. Спробуйте й відчуєте різницю.
Картопля на сніданок
— 2 листопада 2017 —
2 великих запечених картоплі, 1 ст. л. олії, 2 яйця, 2 смужки бекону (обсмажені), 2 ст. л. здрібненого сиру чедер, 1 ст. л. свіжої нарізаної петрушки, сіль і свіжомелений чорний перець.
Трубочки з кремом
— 2 листопада 2017 —
Тісто: 200 г масла збити в пишну масу із цукром (50 г), увести яйце (1 шт.) і влити сметану (150 мл) з амонієм харчовим (0,5 ч. л.), поступово додати борошно (430 г) і дріжджі сухі (1 ч. л., змішати з борошном).
1 | ... | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | ... | 220 |