Кулінарія

Печиво «Діаманти»

— 1 березня 2018 —

Вершкове масло - 230 г, цукрова пудра - 100 г, борошно - 330 г, сіль - 1/4 ч. л., ванільний екстракт - 1/2 ч. л., яйце - 1 шт., цукор.


Курячий беф-строганів

— 1 березня 2018 —

Куряче філе - 600 г; сметана - 2 ст. л.; томатна паста - 1 ст. л.; цибуля ріпчаста - 2 шт.; борошно - 0,5 скл; олія рослинна - 2 ст. л.; бульйон - 1,5 скл; сіль і перець чорний мелений - за смаком.


Готуємо салати по-корейськи

— 1 березня 2018 —

Корейські салати припали до смаку завдяки кисло-солодкій, гострій і ароматній нотці. Салати по-корейськи легко приготувати вдома, вони дуже різноманітні, низькокалорійні та пікантні. Дізнайтеся, як приготувати кращі салати корейської кухні за лічені хвилини у себе вдома.


Трубочки з лаваша

— 23 лютого 2018 —

Лаваш - 1 шт.; начинка: картопля - 400 г, кріп - 3 гілочки, сіль - 1/2 ч. л., сир - 100 г, перець - за смаком.


Лимонний пиріг з кремом

— 23 лютого 2018 —

Для коржів: 10 ст. л. молока, 10 ст. л. цукру, 10 ст. л. рослинної олії, 2 яйця, 1 ч. л. соди, щіпка солі, 500-550 г білого борошна.
Для крему: 200 г вершкового масла, 8 ст. л. борошна (або крохмалю), 6 ст. л. цукру, 1 л молока, цедра одного лимона, сік половини лимона, 1 ч. л. екстракту ванілі (або 2 пакетики ванільного цукру), 3 ст. л. кокосових пластівців для посипання.


Курячі крильця: рецепти на будь-який смак

— 23 лютого 2018 —

Доступна ціна, прекрасний смак, легкість готування - усе це робить курячі крильця одним із найбільш улюблених продуктів харчування. Способів готування крилець безліч. З курячих крилець готують перші й другі страви. Їх застосовують у салатах і гарячих закусках. Їх тушкують, запікають у духовці, на грилі й барбекю. Для готування часто застосовують усілякі маринади й соуси.


Пісні булочки з ізюмом і розмарином

— 15 лютого 2018 —

Розмарин сухий - 2 гілочки, борошно - 400 г, дріжджі сухі - 1 ст. л., цукор - 3 ст. л., ізюм без кісточок - 150 г, олія рослинна - 7 ст. л.


Картопляні палички із сиром

— 15 лютого 2018 —

Картопля - 5-6 шт., бекон - близько 100 г, петрушка - кілька гілочок, твердий сир (наприклад, ементаль) - близько 200 г, сметана або натуральний йогурт - 1 ст. л., чорний перець, сіль, рослинна олія для смаження.
Для панірування: яйце - 2 шт., борошно, панірувальні сухарі.
Для соусу: натуральний йогурт або сметана - 200 г, петрушка - півпучка, часник - 2 зубки, чорний перець, сіль - за смаком.


Караїмські пиріжки

— 15 лютого 2018 —

Для тіста: борошно - 650 г, масло вершкове - 250 г, вода - 200 мл, яйце - 2 шт. + 1 шт. для змазування поверхні, сіль - 0,5 ч. л., цукор - 0,5 ст. л., оцет - 1 ст. л.
Для начинки: м'якоть баранини або яловичини - 600 г, цибуля - 2 шт., сіль, перець чорний мелений, курдючний жир (якщо м'ясо нежирне) - 100 г.


Закликаємо весну жайворонками

— 15 лютого 2018 —

Жайворонки з тіста на Стрітення печуться із сюрпризом: усередину «пташки» потрібно сховати невеликий предмет (монетку, колечко і т.д.) або смаколик (ізюм, курагу, чорнослив, шматочок шоколаду). 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс