Кулінарія
Печиво «Діаманти»
— 1 березня 2018 —
Вершкове масло - 230 г, цукрова пудра - 100 г, борошно - 330 г, сіль - 1/4 ч. л., ванільний екстракт - 1/2 ч. л., яйце - 1 шт., цукор.
Курячий беф-строганів
— 1 березня 2018 —
Куряче філе - 600 г; сметана - 2 ст. л.; томатна паста - 1 ст. л.; цибуля ріпчаста - 2 шт.; борошно - 0,5 скл; олія рослинна - 2 ст. л.; бульйон - 1,5 скл; сіль і перець чорний мелений - за смаком.
Готуємо салати по-корейськи
— 1 березня 2018 —
Корейські салати припали до смаку завдяки кисло-солодкій, гострій і ароматній нотці. Салати по-корейськи легко приготувати вдома, вони дуже різноманітні, низькокалорійні та пікантні. Дізнайтеся, як приготувати кращі салати корейської кухні за лічені хвилини у себе вдома.
Трубочки з лаваша
— 23 лютого 2018 —
Лаваш - 1 шт.; начинка: картопля - 400 г, кріп - 3 гілочки, сіль - 1/2 ч. л., сир - 100 г, перець - за смаком.
Лимонний пиріг з кремом
— 23 лютого 2018 —
Для коржів: 10 ст. л. молока, 10 ст. л. цукру, 10 ст. л. рослинної олії, 2 яйця, 1 ч. л. соди, щіпка солі, 500-550 г білого борошна.
Для крему: 200 г вершкового масла, 8 ст. л. борошна (або крохмалю), 6 ст. л. цукру, 1 л молока, цедра одного лимона, сік половини лимона, 1 ч. л. екстракту ванілі (або 2 пакетики ванільного цукру), 3 ст. л. кокосових пластівців для посипання.
Курячі крильця: рецепти на будь-який смак
— 23 лютого 2018 —
Доступна ціна, прекрасний смак, легкість готування - усе це робить курячі крильця одним із найбільш улюблених продуктів харчування. Способів готування крилець безліч. З курячих крилець готують перші й другі страви. Їх застосовують у салатах і гарячих закусках. Їх тушкують, запікають у духовці, на грилі й барбекю. Для готування часто застосовують усілякі маринади й соуси.
Пісні булочки з ізюмом і розмарином
— 15 лютого 2018 —
Розмарин сухий - 2 гілочки, борошно - 400 г, дріжджі сухі - 1 ст. л., цукор - 3 ст. л., ізюм без кісточок - 150 г, олія рослинна - 7 ст. л.
Картопляні палички із сиром
— 15 лютого 2018 —
Картопля - 5-6 шт., бекон - близько 100 г, петрушка - кілька гілочок, твердий сир (наприклад, ементаль) - близько 200 г, сметана або натуральний йогурт - 1 ст. л., чорний перець, сіль, рослинна олія для смаження.
Для панірування: яйце - 2 шт., борошно, панірувальні сухарі.
Для соусу: натуральний йогурт або сметана - 200 г, петрушка - півпучка, часник - 2 зубки, чорний перець, сіль - за смаком.
Караїмські пиріжки
— 15 лютого 2018 —
Для тіста: борошно - 650 г, масло вершкове - 250 г, вода - 200 мл, яйце - 2 шт. + 1 шт. для змазування поверхні, сіль - 0,5 ч. л., цукор - 0,5 ст. л., оцет - 1 ст. л.
Для начинки: м'якоть баранини або яловичини - 600 г, цибуля - 2 шт., сіль, перець чорний мелений, курдючний жир (якщо м'ясо нежирне) - 100 г.
Закликаємо весну жайворонками
— 15 лютого 2018 —
Жайворонки з тіста на Стрітення печуться із сюрпризом: усередину «пташки» потрібно сховати невеликий предмет (монетку, колечко і т.д.) або смаколик (ізюм, курагу, чорнослив, шматочок шоколаду).
1 | ... | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | ... | 220 |