Кулінарія
Cитний салат до вечері
— 18 квітня 2018 —
Капуста – 200 г, шинка – 100 г, кукурудза – 100 г, зелений горошок – 100 г, яйця – 3 шт., майонез – 2 ст. л., сіль – за смаком.
Картопляні пампушки
— 18 квітня 2018 —
Вершкове масло - 200 г, сіль - 10 г, дріжджі свіжі - 20 г, пшеничне борошно - 350 г, яєчні жовтки - 1 шт., картопля варена - 250 г.
Малиновий пиріг
— 18 квітня 2018 —
Борошно - 200 г, 1 лимон, 2 ч. ложки розпушувача тіста, цукор - 125 г, сіль - за смаком, молоко - 100 мл + 5 ст. л. для тіста, 4 ст. л. рослинної олії, сир - 125 г, свіжа (або заморожена) малина - 325 г, крохмаль - 1 ст. л., сметана - 175 г, яйця - 3 шт., цукрова пудра - за смаком.
Яєчна паста для бутербродів
— 17 квітня 2018 —
Яйця варені - 6 шт., майонез - 1 ст. л., вершковий сир - 2 ст. л., цибуля ріпчаста дрібно натерта - 0,5 ч. л., сіль, чорний свіжомелений перець - за смаком, лимонний сік - 0,5 ч. л., куркума - 0,5 ч. л., тостовий хліб.
Курячий рулет з грибами
— 4 квітня 2018 —
Куряче філе - 1 кг, гриби сушені -1 скл., грудинка cирокопчена (нарізка) - 200 г, цибуля - 2 шт., вершкове масло - 1 -2 ст. л., морква - 1 шт., картопля – 3 шт., зіра - 1 ч. л., сіль, перець - за смаком.
Салат курячий з грибами
— 4 квітня 2018 —
Філе куряче - 150 г, печериці (свіжі) - 300 г, морква по-корейськи - 150 г, майонез - за смаком.
Паска «Краффін»
— 4 квітня 2018 —
Борошно - 350 г, дріжджі свіжі - 20 г, молоко - 110 мл, цукор - 80 г, сіль - 1/2 ч. л., яйце - 1 шт., жовток яєчний - 2 шт., масло вершкове - 40 г (розтоплене), масло вершкове - 120 г (для змазування), мускатний горіх - 1 ч. л. (мелений), журавлина в’ялена або ізюм - 200 г, мигдальні пелюстки - 100 г (або будь-які здрібнені горіхи), ванільний цукор - 8 г.
Ваш святковий великодній стіл
— 4 квітня 2018 —
Паска - світле свято, що символізує відродження, нове життя, і щоб підкреслити височину почуттів, яка, безумовно, охоплює кожну віруючу людину, слід вибрати теплу колірну гаму для оформлення стола.
Трояндочки з листкового тіста з шинкою
— 29 березня 2018 —
400 г листкового тіста, 200 г шинки, 150 г твердого сиру, 1-2 ст. л. майонезу, 1 зубок часнику, зелень (кріп, петрушка, базилік) - за смаком.
Ковбаса домашня смажена
— 29 березня 2018 —
Свинина (шийна частина) - 1 кг, сало - 100 г, молоко або вершки 10% - 100 мл, часник - 1 головка, сіль - 1 ч. л., промиті свинячі кишки - 50 г, сіль, перець, коріандр.
1 | ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | ... | 220 |