Кулінарія
Розсипчасте печиво «Кураб’є»
— 18 жовтня 2018 —
Масло вершкове - 100 г, борошно - 150 г, цукрова пудра - 50 г, яйця - 1 шт., джем (абрикосовий) - за смаком.
Заготовки з винограду на зиму: дуже смачно і незвичайно
— 18 жовтня 2018 —
Сезон заготовок уже практично підійшов до кінця. У якості блискучого фінального акорду варто побалувати себе та своїх близьких трохи незвичайними заготовками з винограду. Навіть одна баночка виноградних ласощів поповнить ваш вітамінний запас, здивує незвичайним смаком і навіть підніме настрій.
Яблучні драники
— 11 жовтня 2018 —
Яблуко - 2 шт., ванільний цукор - 10 г, яйце - 1 шт., лимонний сік - 1 ст. л., пшеничне борошно* - 60-100 г, сіль - 1 щіпка.
Вершковий крем-суп з печериць
— 11 жовтня 2018 —
Печериці - 300 г, картопля - 2-3 шт., вершки - 3 ст. л., вода або бульйон - 250 мл, цибуля зелена - 1-2 шт., цибуля - 1 шт., паприка - 0,5 ч. л., часник - 3 зубки, сіль - 0,5 ч. л., рослинна олія - 2 ст. л.
Фрикадельки в стільнику під соусом бешамель
— 11 жовтня 2018 —
Для фрикадельок: 3 картоплини, 500 г яловичого фаршу, 1 зубок часнику, петрушка, паприка - за смаком, 150 г сиру «Моцарела», сіль, перець.
Для соусу: 5 ст. л. вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 800 мл молока, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. мускатного горіха.
Телячі хвости з журавлиною
— 11 жовтня 2018 —
1 кг телячого хвоста, 1 велика цибулина, порізана кубиками, 1 велика морква, потерта на тертці або порізана кружечками, 1 скл. журавлини, 3 палички селери, порізаної невеликими шматочками (1 см), 1 голівка часнику, сіль, перець, 1 лавровий лист, 1 скл. бульйону.
Солодка ароматна настоянка «Антонівка»
— 11 жовтня 2018 —
Яблука (антонівка) - 4 шт., цукор - 500 г, спирт (або горілка) - 1 л, вода - 1 л.
Як приготувати скумбрію: рецепти, які змусять вас закохатися в цю рибу
— 11 жовтня 2018 —
Свіжу або заморожену скумбрію (вона ж чорноморська ставрида або атлантична макрель) можна готувати на грилі або в духовці, солити й маринувати. Ця риба може бути приводом для створення маси цікавих і смачних страв.
Курячий шашличок зі шматочками ананаса
— 4 жовтня 2018 —
Цілий ананас - 1 шт., куряче філе - 2 шт., по 100 г соусу соєвого і томатного соусу (кетчуп), сік 1 апельсина, шматочок свіжого імбирного кореня (~5 см), цукор - за смаком.
Фарширована картопля по-мексиканськи
— 4 жовтня 2018 —
М'ясний фарш - 200 г, консервована кукурудза - 100 г, консервована червона квасоля - 100 г, солодкий перець - 1 шт., цибуля - 1 шт., картопля - 6 шт., часник - 1-2 часточки, сіль, перець - за смаком, рослинна олія для обсмажування, гострий томатний соус - 1 ст. л.
1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | ... | 220 |