Кулінарія
Полуничний лікер
— 16 червня 2016 —
0,5 кг спілої, солодкої полуниці; 0,5 л горілки або спирту, розведеного до 40-45%; 250-300 г цукру; половина великого лимона; 200 мл вистояної води.
Кошики з фаршу з овочами
— 16 червня 2016 —
Фарш свинячо- яловичий - 400 г, бекон - 4 смужки, помідори чері - 4 шт., сир твердий - 50 г, олія маслинова - 2 ст. л., цибуля ріпчаста - 2 шт. (1 у фарш, 1 у начинку), морква - 1 шт., перець болгарський - 1 шт., сіль - за смаком, чорний перець - за смаком.
Страви з молодої картоплі
— 16 червня 2016 —
Сезон молодої картоплі - червень. Саме в цей час картопля особливо багата вітамінами й мікроелементами. Кілька бульб молодої картоплі можуть забезпечити організм добовою нормою вітаміну С, а також вітамінами групи В і Р. Завдяки високому вмісту калію картопля сприяє виведенню з організму води й регулюванню обмінних процесів.
Пиріг з заварним кремом
— 8 червня 2016 —
Для тіста: 1 яйце, 2 ст. л. сметани, 180 г вершкового масла, 150 г цукру, 0,5 ч. л. розпушувача, щіпка солі, 360 г борошна. Для крему: 350 мл молока, 1 яйце, 2 ст. л. крохмалю, 4 ст. л. цукру, 1/3 ч. л. ваніліну. 2 великих яблука, цукрова пудра для посипання.
Заливний пиріг з молодою капустою
— 8 червня 2016 —
Для начинки: 450-500 г молодої білокачанної капусти, 3 яйця, зварених вкруту, невеликий пучок кропу, сіль, чорний мелений перець - за смаком, трохи чебрецю або кінзи.
Для тіста: 200 мл кефіру, 200 мл сметани, 160 г вершкового масла, 2 яйця, 2 ст. л. цукру, 1/2 ч. л. солі, 280 г борошна, 1,5-2 ч. л. розпушувача, панірувальні сухарі.
Холодник на квасі
— 8 червня 2016 —
2 картоплини, 1 пучок зеленої цибулі, кріп - за смаком, 1/2 пучка петрушки, 2 яйця, 6 редисок, 2 огірки, 1 л квасу, 400 г шинки, сіль - за смаком.
Шоколадні палички
— 8 червня 2016 —
115 г розм'якшеного масла, 55 г цукрової пудри, 125 г борошна, 1 ст. л. какао порошку, 100 г шоколаду.
Кабачки на вашому столі
— 8 червня 2016 —
Страви з кабачків смачні, корисні та легекі в готуванні. Кабачки варять, смажать, запікають і готують на грилі. З кабачків можна зробити оладки, котлети, ікру.
Манник з вишнею
— 6 червня 2016 —
Яйце - 3 шт., крупа манна - 150 г, йогурт - 150 мл (натуральний), цукор - 150 г, масло вершкове - 100 г, вишня - 500 г, лимон - 1 шт., борошно - 2 ст. л., розпушувач тіста - 1 ч. л.
Запечена картопля "Тартифлетт"
— 6 червня 2016 —
Маслинова олія - 50 мл, здрібнена ріпчаста цибуля - 1 шт., бекон, нарізаний тонкою соломкою - 100 г, сухе біле вино - 125 мл, картопля, нарізана кубиками - 6 шт., вершки - 100 мл, ропний сир (наприклад, бринза, адигейський сир) - 250 г, чебрець - для прикраси.
1 | ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | ... | 220 |