Кулінарія

Прості та смачні кекси зі згущенкою

— 31 травня 2017 —

Яйце куряче - 2 шт., цукор - 1 скл., сметана - 140 мл, масло вершкове - 100 г, сода гашена оцтом - 0,5 ч. л., борошно - 300 г, молоко згущене - 12 ч. л.


Картопляні котлети

— 31 травня 2017 —

Картопля - 1 кг, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 40 г, борошно пшеничне - 35 г, яйце - 2 шт., рослинна олія - 30 мл.


Секрети правильного заморожування

— 31 травня 2017 —

Існує багато способів і рецептів заготовок продуктів на зиму. Найпростіший і швидкий - заморожування. Заморожувати можна практично все. Головне - правильно це зробити.


Шніцель з капусти

— 24 травня 2017 —

Класичний шніцель — це тонка скибочка яловичини, телятини або свинини, обсмажена у панірувальних сухарях. Але хто б міг подумати, що його можна приготувати не тільки з м'яса!


Шоколадний торт

— 24 травня 2017 —

Тісто: борошно - 200 г, цукор - 200 г, розпушувач - 1 ч. л., сода -0,5 ч. л., ванілін - 5 г, сметана - 150 мл, вершкове масло - 150 г, какао - 1/3 скл., яйця - 2 шт.
Шоколадний крем: темний шоколад - 170 г, вершкове масло - 75 г, сметана - 125 мл, цукрова пудра - 300 г.


М'ясо по-французьки з гірчичним соусом

— 24 травня 2017 —

М'якоть свинини - 500 г, цибуля - 2 головки, помідори - 4 шт., твердий сир - 200 г, часник - 3 зубки, зелень петрушки - 1 невеликий пучок, гірчичний соус (або солодка гірчиця) - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений.


Курячі ніжки в аджиці

— 24 травня 2017 —

1 кг курки, 1-2 ст. л. гострої аджики, 200 мл вершків (можна замінити на 150 мл молока), 200 мл бульйону, 1 ст. л. борошна, сіль, перець.


Два чудесні салати з молодих кабачків

— 24 травня 2017 —

Існують чудесні салати з молодих ніжних кабачків. Вони нескладні, швидкі, кількість інгредієнтів мінімальна. Гарні варіанти для "салатику на швидку руку в останній момент для вечері."


Скумбрія з овочами

— 17 травня 2017 —

Cкумбрія - 1 шт.; гострий перець - 0,5 шт. (або за смаком); лимон - 3 тонких скибочки (або за смаком); помідори - 1 шт.; цибуля порей - 1 шт.; кріп, зелень - за бажанням; олія рослинна (для смаження риби) - 3 ст. л.; олія рослинна (для овочевої суміші) - 1 ст. л.; сіль, цукор, лимонний сік - за смаком.


Ягідне клафуті

— 17 травня 2017 —

800 г різних ягід, 200 г сметани жирної, 100 г цукру, 4 середніх яйця, 11 г пекарського порошку (розпушувача), 100 г борошна, 1 ч. л. мигдальної есенції, 1 ч. л. ванільної есенції (або насіння зі стручка ванілі), 1 ст. л. вершкового масла.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс