Кулінарія
Прості та смачні кекси зі згущенкою
— 31 травня 2017 —
Яйце куряче - 2 шт., цукор - 1 скл., сметана - 140 мл, масло вершкове - 100 г, сода гашена оцтом - 0,5 ч. л., борошно - 300 г, молоко згущене - 12 ч. л.
Картопляні котлети
— 31 травня 2017 —
Картопля - 1 кг, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 40 г, борошно пшеничне - 35 г, яйце - 2 шт., рослинна олія - 30 мл.
Секрети правильного заморожування
— 31 травня 2017 —
Існує багато способів і рецептів заготовок продуктів на зиму. Найпростіший і швидкий - заморожування. Заморожувати можна практично все. Головне - правильно це зробити.
Шніцель з капусти
— 24 травня 2017 —
Класичний шніцель — це тонка скибочка яловичини, телятини або свинини, обсмажена у панірувальних сухарях. Але хто б міг подумати, що його можна приготувати не тільки з м'яса!
Шоколадний торт
— 24 травня 2017 —
Тісто: борошно - 200 г, цукор - 200 г, розпушувач - 1 ч. л., сода -0,5 ч. л., ванілін - 5 г, сметана - 150 мл, вершкове масло - 150 г, какао - 1/3 скл., яйця - 2 шт.
Шоколадний крем: темний шоколад - 170 г, вершкове масло - 75 г, сметана - 125 мл, цукрова пудра - 300 г.
М'ясо по-французьки з гірчичним соусом
— 24 травня 2017 —
М'якоть свинини - 500 г, цибуля - 2 головки, помідори - 4 шт., твердий сир - 200 г, часник - 3 зубки, зелень петрушки - 1 невеликий пучок, гірчичний соус (або солодка гірчиця) - 2 ст. л., майонез - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений.
Курячі ніжки в аджиці
— 24 травня 2017 —
1 кг курки, 1-2 ст. л. гострої аджики, 200 мл вершків (можна замінити на 150 мл молока), 200 мл бульйону, 1 ст. л. борошна, сіль, перець.
Два чудесні салати з молодих кабачків
— 24 травня 2017 —
Існують чудесні салати з молодих ніжних кабачків. Вони нескладні, швидкі, кількість інгредієнтів мінімальна. Гарні варіанти для "салатику на швидку руку в останній момент для вечері."
Скумбрія з овочами
— 17 травня 2017 —
Cкумбрія - 1 шт.; гострий перець - 0,5 шт. (або за смаком); лимон - 3 тонких скибочки (або за смаком); помідори - 1 шт.; цибуля порей - 1 шт.; кріп, зелень - за бажанням; олія рослинна (для смаження риби) - 3 ст. л.; олія рослинна (для овочевої суміші) - 1 ст. л.; сіль, цукор, лимонний сік - за смаком.
Ягідне клафуті
— 17 травня 2017 —
800 г різних ягід, 200 г сметани жирної, 100 г цукру, 4 середніх яйця, 11 г пекарського порошку (розпушувача), 100 г борошна, 1 ч. л. мигдальної есенції, 1 ч. л. ванільної есенції (або насіння зі стручка ванілі), 1 ст. л. вершкового масла.
1 | ... | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | ... | 220 |