Кулінарія
Крем-суп із цукіні
— 15 червня 2017 —
Цибуля - 2 шт., часник - 1 зубок, морква - 1 шт., картопля - 1 шт., цукіні - 2 шт. (750 г), масло - 2 ст. л., сіль, петрушка - 1 ч. л. (рубаної), перець - за смаком, куркума - 1/2 ч. л., кардамон - 1/4 ч. л., овочевий бульйон - 500 мл.
Штрудель із вишнею
— 15 червня 2017 —
Борошно - 300 г, манна крупа - 2 ст. л., сіль - 1 щіпка, яєчний жовток - 1 шт., вершкове масло - 2 ст. л., вершки - 6 ст. л., вода - 10 ст. л.;
для начинки: вершкове масло - 2 ст. л., панірувальні сухарі - 3 ст. л., вишня - 500 г, цукровий пісок - 50 г, кориця - 0,25 ч. л., крохмаль - 1 ч. л.
Цвітна капуста, запечена із сиром
— 15 червня 2017 —
Цвітна капуста - 500 г, тертий сир (краще нежирний типу моцарели) - 100 г, сметана 10% - 80 г, панірувальні сухарі - 40 г, сіль, чорний мелений перець - за смаком, часник сушений - 1/2 ч. л., свіжа зелень - кілька гілочок.
Як легко і швидко розморозити рибу
— 15 червня 2017 —
Маленькі хитрості, які дозволять прискорити процес розморожування й заощадять ваш час.
Черешня: рецепти домашніх страв
— 15 червня 2017 —
Однією із найбільш смачних і соковитих ягід справедливо вважається черешня. З'являючись на наших прилавках на самому початку літа, вона радує нас своїм прекрасним солодким смаком. Діти й дорослі обожнюють ці прекрасні соковиті ласощі, що асоціюється з літом і сонцем.
Італійське сирне печиво
— 8 червня 2017 —
Для печива: 300 г сиру, 3 жовтки, 100 г цукрової пудри, 100 г м'якого вершкового масла, 120 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, цедра 1/2 лимона, ванілін/кориця - за смаком.
Для меренги: 3 білки, щіпка солі, 1 ст. л. з гіркою цукрової пудри, 120 г цукрового піску, 50 г води, 2 ч. л. лимонного соку.
Пиріг із фрикадельками
— 8 червня 2017 —
Для фрикадельок: 400-500 г фаршу, 1 цибулина, сіль, перець - за смаком, 1 ст. л. майонезу, 2 ст. л. панірувальних сухарів.
Тісто: 3 яйця, 1 ч. л. солі, 250 г йогурту (можна сметани), 150 г борошна, 1 пакетик розпушувача (15 г), 100 г сиру.
Сезон полуниці: як вибрати, зберігати та їсти без шкоди для здоров'я
— 8 червня 2017 —
Полуниця - перша літня ягода. Незважаючи на те, що ви можете купити полуницю в супермаркетах у будь-який час року, все-таки сезон садової - «справжньої» полуниці більшість людей чекає з нетерпінням.
Запіканка з кабачків і сиру
— 31 травня 2017 —
Кабачок - 800 г, сир - 250 г, сир твердий (за смаком) - 50 г, яйце куряче - 2 шт., часник - 2-3 зубки, олія маслинова - 5 г, сіль, перець - за смаком.
Консервовані cтрілки часнику
— 31 травня 2017 —
Цей рецепт буде цікавий тим, хто має свою присадибну ділянку, і вирощує часник.
1 | ... | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | ... | 220 |