Кулінарія
Солодкий перець на нашому столі
— 20 липня 2017 —
Перець дуже цінний тим, що при консервуванні та засолюванні схоронність вітамінів у ньому залишається в межах 50-80% протягом тривалого періоду зберігання. У порівнянні з іншими овочами значимість його як харчового продукту зростає в зимовий період і рано навесні, коли особливо відчувається недолік вітамінів.
В’ялені помідори
— 13 липня 2017 —
Томати дрібні м'ясисті - 1400-1500 г, сіль велика, цукор - 1 ч. л., суміш перців, часник - 2 зубки, сухий базилік або чебрець, олія маслинова - 5-6 ст. л.
Цибульні котлети з картоплею і капустою
— 13 липня 2017 —
7 невеликих цибулин; 3 курячих яйця; 200-300 г готового картопляного пюре (заправленого молоком і вершковим маслом); 0,5 кг білокачанної капусти; сода на кінчику ножа; 5 ст. л. пшеничного борошна; сіль, перець (можна додати ваші улюблені спеції) за смаком; олія рослинна для смаження.
Торт шоколадний трюфель
— 13 липня 2017 —
Вершкове масло - 225 г, шоколад 55-70% какао - 460 г, яйце куряче - 9 шт., цукор - 100 г, лимонна кислота - 1/4 ч. л. або сік лимона (1/2 ч. л.), какао-порошок для прикраси верху. Форма діаметром 23 см.
Варене яловиче серце
— 13 липня 2017 —
Cерце яловиче, теляче, сіль, перець чорний горошком – за смаком, лавровий лист, цибуля ріпчаста – 1 невелика головка, часник – 1-2 зубки при бажанні.
Літні фруктово-ягідні десерти
— 13 липня 2017 —
Десерти – це не просто солодка страва, це чудовий завершальний акорд у будь-якій трапезі, свято насолоди й захвату, переконлива демонстрація кулінарного таланта.
Кекси на кефірі зі смородиною
— 6 липня 2017 —
Кефір - 150 мл, масло вершкове - 125 г, яйця - 2 шт., цукор - 200 г, сода - 1/2 ч. л., борошно - 1,5 скл., смородина червона, чорна або біла - 200 г.
Помідори в загадковому маринаді
— 6 липня 2017 —
Сіль - 2,5 столових ложки, цукор - 4 ст. ложки, гвоздика - 5 шт., чорний перець горошком - 10 шт., щіпка меленого червоного перцю, лавровий лист - 2 шт., часник, оцтова есенція - 1 ст. ложка, горілка - 1 ст. л.
Суп-пюре із цукіні
— 6 липня 2017 —
Овочевий бульйон або вода - 1 л, цукіні або молоді кабачки - 2 шт., картопля - 2-3 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2-3 зубки, рослинна олія для смаження, зелень петрушки, сіль, свіжомелений перець - за смаком.
Для готування овочевого бульйону також знадобляться: 1 цибулина, 1 морква, зелень петрушки.
Баклажани: головні помилки в готуванні
— 6 липня 2017 —
Експерти назвали 6 найпоширеніших помилок, які не дають смаку баклажана максимально розкритися. На щастя, для кожної з них знайдуться й способи їх виправити.
1 | ... | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | ... | 220 |