Кулінарія
Запечені яєчні човники
— 23 серпня 2017 —
4 багета (приблизно по 25 см довжиною), 5 яєць, 80 мл вершків, 120 г бекону, тонко нарізаного й обсмаженого до хрусткого стану, 90 г тертого твердого сиру, 2 зелених цибулі, дрібно нарізаної, сіль, мелена паприка й чорний перець - за смаком.
Ледачі беляші на сковороді
— 23 серпня 2017 —
Для тіста: кефір - 2 скл., сода - 0.5 ч. л., 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, борошно. Начинка: м'ясний фарш, цибуля, часник, сіль, перець, зелень.
Форшмак - класичний рецепт
— 23 серпня 2017 —
Білий хліб - 100 г м'якушки, сік 1/4 лимона, оцет - 1 ст. л., цукор - 1 ч. л., філе слабосолоного оселедця - 400 г, зварене вкруту яйце - 1 шт., червона цибуля - 50 г, яблуко - 1 шт., крес-салат - невелика жменя.
Для подачі: багет - 1 шт., зварене вкруту яйце - 2 шт., зелень.
Качка з яблуками
— 23 серпня 2017 —
Качка, яблука 3-4 шт., чорнослив без кісточок (10-15 шт.), майонез, сіль, чорний мелений перець.
Чим начиняти тарталетки: найсмачніші та прості начинки
— 23 серпня 2017 —
Ошатні тарталетки з різними начинками – це чудова закуска до будь-якого застілля. Зараз нескладно вибрати й купити тарталетки будь-якої форми й розміру. Для любителів повозитися на кухні є кілька рецептів домашніх тарталеток. Їх печуть із піскового, листкового або прісного тіста. А от начинка для тарталеток – це розмова особлива. Поле фантазії тут просто безмежне.
Деякі суперздатності мікрохвильовки, про які мало хто знає
— 23 серпня 2017 —
Імениті шеф-кухарі до мікрохвильової печі ставляться, прямо кажучи, зі стійкою зневагою. Проте це обладнання є майже в кожному будинку, і тисячі людей його активно використовують.
Курячі грудинки із соусом песто
— 17 серпня 2017 —
2 великі курячі грудинки без шкіри, 2 ст. л. соусу песто з лимоном, 2 ст. л. не жирної сметани, 2 ст. л. тертого сиру моцарела, 1 яйце, 3 ст. л. тертого твердого сиру, 3 ст. л. мигдального борошна, сіль, чорний перець - за смаком.
Соус песто
— 17 серпня 2017 —
Базилік - великий пучок, пармезан (або інший твердий сир) - 50 г, часник - 3 зубки, кедрові горішки - близько 30 г (жменя), маслинова олія - 100 мл.
Морквяно-кабачкові котлети
— 17 серпня 2017 —
250 г моркви, 250 г кабачків, 1 цибулина, 1 яйце, 75 г манної крупи, 250 мл овочевого бульйону, рослинна олія, перець і сіль - за смаком, 1 гострий перчик (не обов'язково), зубок часнику.
Для соусу: 100 г натурального йогурту, 30 г майонезу, 1 ч. л. готової гірчиці, пучок зеленої цибулі, зубок часнику, мелений перець.
Торт «Кава із шоколадом» без випічки
— 17 серпня 2017 —
Кава чорна міцна із цукром - 1/2 скл., печиво - 500 г, цукор - 1 скл., яйця - 4 шт., какао-порошок – 1 ст. л., вершкове масло - 250 г, ванільний цукор – 1 ч. л.
1 | ... | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | ... | 220 |