Кулінарія

Запечені яєчні човники

— 23 серпня 2017 —

4 багета (приблизно по 25 см довжиною), 5 яєць, 80 мл вершків, 120 г бекону, тонко нарізаного й обсмаженого до хрусткого стану, 90 г тертого твердого сиру, 2 зелених цибулі, дрібно нарізаної, сіль, мелена паприка й чорний перець - за смаком.


Ледачі беляші на сковороді

— 23 серпня 2017 —

Для тіста: кефір - 2 скл., сода - 0.5 ч. л., 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, борошно. Начинка: м'ясний фарш, цибуля, часник, сіль, перець, зелень.


Форшмак - класичний рецепт

— 23 серпня 2017 —

Білий хліб - 100 г м'якушки,  сік 1/4 лимона, оцет - 1 ст. л., цукор - 1 ч. л., філе слабосолоного оселедця - 400 г, зварене вкруту яйце - 1 шт., червона цибуля - 50 г, яблуко - 1 шт., крес-салат - невелика жменя.
Для подачі: багет - 1 шт., зварене вкруту яйце - 2 шт., зелень.


Качка з яблуками

— 23 серпня 2017 —

Качка, яблука 3-4 шт., чорнослив без кісточок (10-15 шт.), майонез, сіль, чорний мелений перець.


Чим начиняти тарталетки: найсмачніші та прості начинки

— 23 серпня 2017 —

Ошатні тарталетки з різними начинками – це чудова закуска до будь-якого застілля. Зараз нескладно вибрати й купити тарталетки будь-якої форми й розміру. Для любителів повозитися на кухні є кілька рецептів домашніх тарталеток. Їх печуть із піскового, листкового або прісного тіста. А от начинка для тарталеток – це розмова особлива. Поле фантазії тут просто безмежне.


Деякі суперздатності мікрохвильовки, про які мало хто знає

— 23 серпня 2017 —

Імениті шеф-кухарі до мікрохвильової печі ставляться, прямо кажучи, зі стійкою зневагою. Проте це обладнання є майже в кожному будинку, і тисячі людей його активно використовують.


Курячі грудинки із соусом песто

— 17 серпня 2017 —

2 великі курячі грудинки без шкіри, 2 ст. л. соусу песто з лимоном, 2 ст. л. не жирної сметани, 2 ст. л. тертого сиру моцарела, 1 яйце, 3 ст. л. тертого твердого сиру, 3 ст. л. мигдального борошна, сіль, чорний перець - за смаком.


Соус песто

— 17 серпня 2017 —

Базилік  - великий пучок, пармезан (або інший твердий сир) - 50 г, часник - 3 зубки, кедрові горішки - близько 30 г (жменя), маслинова олія - 100 мл.


Морквяно-кабачкові котлети

— 17 серпня 2017 —

250 г моркви, 250 г кабачків, 1 цибулина, 1 яйце, 75 г манної крупи, 250 мл овочевого бульйону, рослинна олія, перець і сіль - за смаком, 1 гострий перчик (не обов'язково), зубок часнику.
Для соусу: 100 г натурального йогурту, 30 г майонезу, 1 ч. л. готової гірчиці, пучок зеленої цибулі, зубок часнику, мелений перець.


Торт «Кава із шоколадом» без випічки

— 17 серпня 2017 —

Кава чорна міцна із цукром - 1/2 скл., печиво - 500 г, цукор - 1 скл., яйця - 4 шт., какао-порошок – 1 ст. л., вершкове масло - 250 г, ванільний цукор – 1 ч. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс