Кулінарія
Соковиті грибочки на закуску
— 20 жовтня 2017 —
Печериці - 1 кг, цибуля ріпчаста - 2 головки, олія рослинна - 2 ст. л., приправа по-корейськи - 1,5 ст. л., цукор - 1 ст. л., сіль - 1 ст. л., часник - 2-6 зубків, оцет - 1 ч. л.
Cливовий соус Ткемалі
— 20 жовтня 2017 —
Сливи - 2 кг, вода - 150 мл, часник - 2 зубки, сушений кріп - 2 ст. л., сушена м'ята - 1 ст. л., мелений коріандр - 3 ст. л., червоний мелений перець - 1 ч. л., сіль - за смаком.
Торт без випічки зі згущенкою
— 20 жовтня 2017 —
Для крему: 200 г печива, 3 яйця, 250 г згущеного молока, 400 мл молока, 1/2 ч. л. ванільного цукру, 200 г вершкового масла.
Для глазурі: 4 ст. л. цукру, 4 ст. л. какао, 12 ст. л. молока.
Фруктові батончики своїми руками
— 20 жовтня 2017 —
Якщо ви пробували солодкі дієтичні батончики і серйозно полюбили ці ласощі, то для вас є відмінний рецепт готування таких батончиків.
Готуємо разом: білі гриби
— 20 жовтня 2017 —
Осіння пора є ідеальною порою року для збору грибів, тому що в нічний час доби утворюється більше роси, відбувається зволоження ґрунтового шару. При таких сприятливих умовах у величезній кількості починають рости з-під землі білі гриби, польські, красноголовці, підберезники... Саме восени можна зібрати багатий урожай лісових дарунків, зробити заготовки на зиму.
Баклажани по-китайськи
— 13 жовтня 2017 —
Баклажан середній - 3 шт., свіжий імбир - 30 г, часник - 5 зубків, маленький гострий перчик - 1 шт., соєвий соус - 50 мл, цукор - 1 ст. л., яблучний оцет - 2 ст. л., кунжутна олія - 1 ч. л., пара пір'я зеленої цибулі.
Цибульні кільця із сиром
— 13 жовтня 2017 —
Плавлений сир, цибулина, яєчний білок або збите яйце, борошно, панірувальні сухарі золотаві, рослинна олія.
Гарбузово-апельсиновий торт
— 13 жовтня 2017 —
Для тіста: гарбуз (очищений) - 400 г, яйце куряче - 4 шт., борошно пшеничне - 400 г, цукор - 200 г, олія рослинна - 1 скл., цедра цілого апельсина, горіхи волоські - щедра жменя, розпушувач тіста - 2 ч. л., кориця - 2 ч. л., сіль - щіпка.
Для крему: цукор - 50 г, сметана (жирність 15%) - 700 мл, цукрова пудра - 150 г, сік цілого й цедра половини апельсина.
Готуємо правильні голубці
— 13 жовтня 2017 —
Капустяне листя, фаршироване м'ясним фаршем, - страва білоруської, української, польської, литовської кухонь, в XIV-XV ст. запозичене литовськими й українськими кухарями з татарської й турецької кухонь, де воно називалося долма, і перероблене. Виноградне листя було замінене капустяним, бараняче м'ясо - свининою, рис же - перший час - пшоном. Назва «голубці» була дана страві значно пізніше - наприкінці XVIII - початку XIX ст.
Пюре з броколі та картоплі
— 6 жовтня 2017 —
Очищена картопля - 500 г, броколі - 500 г, вершкове масло - 100 г, вершки 20-30% жирності - 100 мл, сіль - за смаком.
1 | ... | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | ... | 220 |