Кулінарія
Чотири салати з пекінською капустою
— 1 лютого 2018 —
Салати з пекінської капусти незамінні для здорового харчування завдяки високому вмісту в ній вітамінів і рослинного білка. Саме з пекінською капустою виходять найніжніші салати.
Свинина в горщику по-гуцульськи
— 25 січня 2018 —
800 г свинини, сіль, мелений чорний перець, 4 ст. л. пряженого свинячого жиру, 4 великих картоплини, 4 яйця, 3-4 ст. л. рослинної олії, 1 велика цибулина, 1 ст. л. томатної пасти, 2 скл. м'ясного бульйону, 3 ст. л. дрібно нарізаної петрушки, 1,5 скл. пшеничного борошна, 1/2 скл. води.
Журавлинний рахат-лукум
— 25 січня 2018 —
Цукор - 300 г, крохмаль кукурудзяний - 1 скл., лимонний сік - 1 ст. л., журавлинне варення - 3 ст. л., цукрова пудра для подачі - за смаком.
Нудлі: часникові галушки з м'ясом
— 25 січня 2018 —
Яловичина - 500 г (можна взяти свинину), пара шматків голяшки (за бажанням), 2 невеликі морквини, картопля- 700 г-1 кг, 1 велика цибулина, сіль і перець - за смаком.
Тісто для нудлів: кефір середньої жирності - 1/2 скл., сода 1/4 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., борошно - скільки візьме; часник - 4-5 зубків, олія рослинна для змазування.
Готуємо смачні та корисні сніданки
— 25 січня 2018 —
Сніданок і обід - найбільш калорійні трапези. Тому намагайтеся зробити їх різноманітними, живильними та корисними.
Булочки синнабон
— 18 січня 2018 —
Тісто: 250 мл молока, 2 яйця, 75 г вершкового масла, 500 г борошна, 1 ч. л. солі, 100 г цукру, 7 г сухих дріжджів.
Начинка: 1 скл. цукру, 2,5 ст. л. меленої кориці, 75 г вершкового масла.
Помадка: 100 г вершкового сиру, 50 г верш. масла, 200 г цукрової пудри, 1/2 ч. л. ванільного цукру, щіпка солі.
Салат з капусти з м'ясом і яєчними млинцями
— 18 січня 2018 —
500 г капусти, 300 г яловичини, 1 велика цибулина, 2-3 яйця, 3-4 зубки часнику, мелений перець чилі, сіль, рослинна олія, майонез.
Лимонний курд
— 18 січня 2018 —
3 жовтки; 3-4 ст. л. цукру (приблизно 85-90 г); сік з 1,5 середніх лимонів; цедра 1 лимона; 80 г вершкового масла; щіпка солі.
Смажені гливи в часниковому маринаді
— 18 січня 2018 —
500 г свіжих глив, 1 пучок петрушки, 2 часточки часнику, приблизно 50 мл 5% оцту, 100 мл рослинної олії для смаження, сіль, перець.
1 | ... | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | ... | 220 |