Кулінарія

Чотири салати з пекінською капустою

— 1 лютого 2018 —

Салати з пекінської капусти незамінні для здорового харчування завдяки високому вмісту в ній вітамінів і рослинного білка. Саме з пекінською капустою виходять найніжніші салати.


Класичний жульєн: кілька незайвих порад

— 1 лютого 2018 —

Класичний жульєн: кілька незайвих порад


Свинина в горщику по-гуцульськи

— 25 січня 2018 —

800 г свинини, сіль, мелений чорний перець, 4 ст. л. пряженого свинячого жиру, 4 великих картоплини, 4 яйця, 3-4 ст. л. рослинної олії, 1 велика цибулина, 1 ст. л. томатної пасти, 2 скл. м'ясного бульйону, 3 ст. л. дрібно нарізаної петрушки, 1,5 скл. пшеничного борошна, 1/2 скл. води.


Журавлинний рахат-лукум

— 25 січня 2018 —

Цукор - 300 г, крохмаль кукурудзяний - 1 скл., лимонний сік - 1 ст. л., журавлинне варення - 3 ст. л., цукрова пудра для подачі - за смаком.


Нудлі: часникові галушки з м'ясом

— 25 січня 2018 —

Яловичина - 500 г (можна взяти свинину), пара шматків голяшки (за бажанням), 2 невеликі морквини, картопля- 700 г-1 кг, 1 велика цибулина, сіль і перець - за смаком.
Тісто для нудлів: кефір середньої жирності - 1/2 скл., сода 1/4 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., борошно - скільки візьме; часник - 4-5 зубків, олія рослинна для змазування.


Готуємо смачні та корисні сніданки

— 25 січня 2018 —

Сніданок і обід - найбільш калорійні трапези. Тому намагайтеся зробити їх різноманітними, живильними та корисними.


Булочки синнабон

— 18 січня 2018 —

Тісто: 250 мл молока, 2 яйця, 75 г вершкового масла, 500 г борошна, 1 ч. л. солі, 100 г цукру, 7 г сухих дріжджів.
Начинка: 1 скл. цукру, 2,5 ст. л. меленої кориці, 75 г вершкового масла.
Помадка: 100 г вершкового сиру, 50 г верш. масла, 200 г цукрової пудри, 1/2 ч. л. ванільного цукру, щіпка солі.


Салат з капусти з м'ясом і яєчними млинцями

— 18 січня 2018 —

500 г капусти, 300 г яловичини, 1 велика цибулина, 2-3 яйця, 3-4 зубки часнику, мелений перець чилі, сіль, рослинна олія, майонез.


Лимонний курд

— 18 січня 2018 —

3 жовтки; 3-4 ст. л. цукру (приблизно 85-90 г); сік з 1,5 середніх лимонів; цедра 1 лимона; 80 г вершкового масла; щіпка солі.


Смажені гливи в часниковому маринаді

— 18 січня 2018 —

500 г свіжих глив, 1 пучок петрушки, 2 часточки часнику, приблизно 50 мл 5% оцту, 100 мл рослинної олії для смаження, сіль, перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс