Кулінарія
Рибний заливний пиріг
— 29 березня 2018 —
Яйця - 3 шт., борошно - 1 скл., майонез - 0,5 скл., сайра в олії - 1 банка, сметана - 1 скл., картопля - 3 шт., цибуля - 2 шт., сода - 0,5 ч. л., сіль - за смаком.
10 правил випічки пасок
— 29 березня 2018 —
Великий піст підходить до завершення. 8 квітня православні будуть відзначати світле свято Великодня. На наступному тижні господарки будуть готуватися до цього дня - прибирати будинок, фарбувати яйця, і, звичайно ж, пекти паски. І в кожної напевно є свій улюблений рецепт великодньої паски, перевірений роками, що дістався від бабусі... Але, якими б різними не були ці рецепти, є правила випічки пасок.
Пісний картопляний рулет з грибами й овочами
— 22 березня 2018 —
Картопля - 700 г, кукурудзяний крохмаль - 3 ст. л., цибуля - 250 г, морква - 250 г, печериці - 250 г, зелень - 20 г, сіль, мелений перець - за смаком, олія для смаження.
Оселедець домашнього готування
— 22 березня 2018 —
Оселедець cвіжомороже-ний - 1 кг (3 невеликі оселедці); сіль - 6 ст. л., запашний перець горошком -10-12 шт., цукор - 3 ст. л., лавровий лист - 2 шт., вода -1 л.
Відкриті слойки до сніданку
— 22 березня 2018 —
200-300 г листкового тіста, 3 яйця, 6 скибочок бекону, 50 г твердого сиру, сіль, перець, зелень - за смаком.
Курка з рисом
— 22 березня 2018 —
Курячі гомілки - 4-5 шт., рис - 1 скл., кукурудза консервована - 1 банка, морква - 1 шт., цибуля ріпчаста - 2 шт., вода (окріп) або бульйон - 500 мл, лавровий лист, сіль, перець, олія соняшникова.
5 рецептів корисного печива
— 22 березня 2018 —
Ці корисні печеньки стануть ідеальним перекусом, адже їх можна брати куди завгодно! А ще вони дуже й дуже смачні!
Цюрихський вінок зі змішаного тіста
— 22 березня 2018 —
Борошно - 575 г, дріжджі ("Саф-Момент") - 1 пакетик, цукор - 50 г, молоко - 250 мл, масло вершкове - 350 г, яйце куряче - 2 шт., мигдаль - 70 г, ізюм - 150 г, цукрова пудра - 170 г, сік лимонний - 1 ст. л., сіль - 1/2 ч. л.
Пісний пиріг із замороженою вишнею
— 15 березня 2018 —
Тісто: борошно - 350 г, цукор - 2 ст. л., рослинна олія - 5 ст. л., цукор ванільний - 1 пакетик, сода й сіль - по 1 щіпці, вода кип'ячена крижана - 6 ст. л.
Начинка: вишня заморожена, без кісточок - 250 г, цукор - 5 ст. л., крохмаль картопляний - 1 ст. л.
Домашні цукерки
— 15 березня 2018 —
Сухе молоко - 250 г, цукор - 300-350 г, вершкове масло - 100 г, вода - 100 мл, какао-порошок - 2-3 ст. л., кардамон - 1 щіпка.
1 | ... | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | ... | 220 |