Кулінарія
Суп з гарбузом і куркою
— 3 листопада 2016 —
2 курячих стегенця, 2 цибулини, 4 зубки часнику, 7 горошин чорного перцю, 1 лавровий лист, 1 морква, 350 г гарбуза, 3 середні картоплини, 800 г томатів у власному соку, 150 г консервованої кукурудзи, невеликий пучок петрушки, 1/2 ч. л. натертої цедри лимона, сіль - за смаком.
Салат «Карусель»
— 3 листопада 2016 —
1 середня цибулина, 0,5 банки кукурудзи, 200-250 г корейської моркви, 150-200 г копченої курячої грудинки, 1 пакетик сухариків.
Запечена курка з грибами та гарбузом
— 3 листопада 2016 —
Курячі гомілки - 1-1,5 кг, гарбуз - 500 г, гриби - 400 г, цибуля - 1 шт., вершки - 200 мл, лимон - 0,5 шт., сіль - за смаком, перець - за смаком, масло вершкове - 1,5 ст. л.
Мандариновий пиріг
— 3 листопада 2016 —
Для масляного бісквіта: 250 г пшеничного борошна, 250 г вершкового масла, 4 яйця, 200 г цукру, 1,5 ч. л. розпушувача для тіста, 1 ч. л. ванільного цукру.
Для глазурі: 150 г цукрової пудри, 3 ст. л. мандаринового соку.
Для начинки: 7-8 солодких мандаринів.
Мочені яблука: секрети готування
— 3 листопада 2016 —
Мочені яблука - універсальна найсмачніша заготівля. Вони стануть освіжаючим соковитим десертом узимку і прекрасно відтінять смак м'ясних страв оригінальною кислинкою.
Нудлі по-українськи
— 28 жовтня 2016 —
Яловичина - 500 г, картопля - 1 кг, цибуля, морква, сіль, перець.
Для нудлей: кефір - 0,5 скл., сода - 1/4 ч. л., сіль, борошно - скільки візьме, часник - 3 зубки, кріп.
Бублики з фаршем у духовці
— 28 жовтня 2016 —
Бублики - 250 г, фарш - 150 г, сир твердий - 100 г, молоко - 500 мл, сіль - за смаком, перець чорний мелений - за смаком, цибуля - 0,5 шт., сметана - 1 ч. л., часник - 1 зубок (за бажанням).
Картопля, запечена в рукаві
— 28 жовтня 2016 —
1 кг картоплі (середньої), 2-3 зубки часнику, 3 ст. л. рослинної олії, зелень (кріп, петрушка), приправа для картоплі, сіль.
Швидкий паштет з курячої печінки із бренді
— 27 жовтня 2016 —
На 8 порцій: 500 г курячої печінки, промити, 1 зубок часнику, роздавлений, 125 г вершкового масла, розтопленого, 2 гілочки чебрецю, тільки листя, 1 ст. л. бренді.
Різнобарвна випічка: натуральні барвники на вашій кухні
— 27 жовтня 2016 —
У приготовлених стравах важливий не тільки смак, але й зовнішній вигляд. Саме тому кожна господарка приділяє особливу увагу їхній прикрасі. Звичайно, найбільше кулінари стараються над десертами і солодкостями. Гарні завитушки крему, візерунки з посипок досить просто відтворити в домашніх умовах, так само як і офарбити коржі й креми.
1 | ... | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | ... | 220 |