Кулінарія

Курка, запечена з лимоном

— 23 березня 2017 —

Курка - 700 г, лимон - 0,5 шт., мед - 1-2 ст. л., сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, сметана - 2 ст. л.


Салат з буряка, солоних огірків і горошку

— 23 березня 2017 —

2-3 невеликих солоних огірка; 1 банка консервованого горошку; 1 цибулина; 1 буряк; 1 морква; 3 ст. л. рослинної олії; 2-3 ст. л. яблучного оцту; 1 ст. л. дижонської гірчиці; сіль, перець - за смаком.


Без хліба немає обіду: як вибирати та зберігати

— 23 березня 2017 —

Хто здатний спокійно пройти повз булочну, коли туди тільки-но привезли свіжоспечений хліб? Навіть якщо ноги продовжують прямувати в потрібному напрямку, думки відразу закрутяться навколо хрусткого батона зі склянкою холодного молока або ароматного тосту зі скибочкою сиру. А якщо час наближається до обіду, то послужлива уява відразу намалює тарілку густого українського борщу й окраєць житнього бородінського хліба, щедро присмачений часником, потовченим із салом.


Печиво «Грибочки»

— 15 березня 2017 —

Борошно - 460 г, вершкове масло - 200 г, цукрова пудра - 150 г, ванільний цукор - 1 ч. л., яйця - 2 шт., крохмаль - 40 г, розпушувач - 10 г, какао - 1 ст. л.


Кубинські сендвічі

— 15 березня 2017 —

Розріжте навпіл уздовж, а потім на 4 частини 1 буханець французького хліба. Змішайте по 2 ст. л. майонезу й дижонської гірчиці й намажте цю суміш на хліб. Викладіть скибочки твердого сиру, нарізану тонкими скибочками шинку, запечену свинину, мариновані огірки і ще сир.


Свиняча рулька, запечена в рукаві

— 15 березня 2017 —

Рулька свиняча - 1 шт. (800-1000 г), часник - 5-6 зубків, сіль - 1 ст. л., перець мелений - 1 ч. л., ароматні трави - за бажанням, мед - 1 ч. л., майонез - 1 ст. л., гірчиця - 1 ч. л.


Скумбрія в гірчичному соусі

— 15 березня 2017 —

Cкумбрія - 2 шт., майонез - 2 ст. л., ріпчаста цибуля - 1 шт., соєвий соус - 3 ст. л., гірчиця - 2 ст. л., зелень для подачі.


Бурякова ікра з грибами

— 15 березня 2017 —

600 г буряка, 40 г сушених грибів, 2 головки ріпчастої цибулі, 4 ст. ложки рослинної олії,  сіль, мелений чорний перець, столовий оцет за смаком.


Готуємо смачний і корисний домашній сир

— 15 березня 2017 —

Греки вважали, що робити сири людей навчила богиня Артеміда, покровителька тварин і полювання. Прадавні римляни не тільки цілком справедливо вважали, що сир благополучно впливає на травлення, але й використовували його як протиотруту при отруєннях.


Легкий омлет із сиром

— 9 березня 2017 —

Яйця - 4 шт., білки яєчні - 4 шт., сир «Фета» - 0,5 скл., невеликі сухарики або здрібнений сушений хліб – 0,25 скл., олія маслинова - 1 ст. л., вода - 5 ст. л., різана зелена цибуля - 0,25 скл., здрібнена зелень петрушки - 2 ст. л., орегано - 1 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс