Кулінарія
Курка, запечена з лимоном
— 23 березня 2017 —
Курка - 700 г, лимон - 0,5 шт., мед - 1-2 ст. л., сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, сметана - 2 ст. л.
Салат з буряка, солоних огірків і горошку
— 23 березня 2017 —
2-3 невеликих солоних огірка; 1 банка консервованого горошку; 1 цибулина; 1 буряк; 1 морква; 3 ст. л. рослинної олії; 2-3 ст. л. яблучного оцту; 1 ст. л. дижонської гірчиці; сіль, перець - за смаком.
Без хліба немає обіду: як вибирати та зберігати
— 23 березня 2017 —
Хто здатний спокійно пройти повз булочну, коли туди тільки-но привезли свіжоспечений хліб? Навіть якщо ноги продовжують прямувати в потрібному напрямку, думки відразу закрутяться навколо хрусткого батона зі склянкою холодного молока або ароматного тосту зі скибочкою сиру. А якщо час наближається до обіду, то послужлива уява відразу намалює тарілку густого українського борщу й окраєць житнього бородінського хліба, щедро присмачений часником, потовченим із салом.
Печиво «Грибочки»
— 15 березня 2017 —
Борошно - 460 г, вершкове масло - 200 г, цукрова пудра - 150 г, ванільний цукор - 1 ч. л., яйця - 2 шт., крохмаль - 40 г, розпушувач - 10 г, какао - 1 ст. л.
Кубинські сендвічі
— 15 березня 2017 —
Розріжте навпіл уздовж, а потім на 4 частини 1 буханець французького хліба. Змішайте по 2 ст. л. майонезу й дижонської гірчиці й намажте цю суміш на хліб. Викладіть скибочки твердого сиру, нарізану тонкими скибочками шинку, запечену свинину, мариновані огірки і ще сир.
Свиняча рулька, запечена в рукаві
— 15 березня 2017 —
Рулька свиняча - 1 шт. (800-1000 г), часник - 5-6 зубків, сіль - 1 ст. л., перець мелений - 1 ч. л., ароматні трави - за бажанням, мед - 1 ч. л., майонез - 1 ст. л., гірчиця - 1 ч. л.
Скумбрія в гірчичному соусі
— 15 березня 2017 —
Cкумбрія - 2 шт., майонез - 2 ст. л., ріпчаста цибуля - 1 шт., соєвий соус - 3 ст. л., гірчиця - 2 ст. л., зелень для подачі.
Бурякова ікра з грибами
— 15 березня 2017 —
600 г буряка, 40 г сушених грибів, 2 головки ріпчастої цибулі, 4 ст. ложки рослинної олії, сіль, мелений чорний перець, столовий оцет за смаком.
Готуємо смачний і корисний домашній сир
— 15 березня 2017 —
Греки вважали, що робити сири людей навчила богиня Артеміда, покровителька тварин і полювання. Прадавні римляни не тільки цілком справедливо вважали, що сир благополучно впливає на травлення, але й використовували його як протиотруту при отруєннях.
Легкий омлет із сиром
— 9 березня 2017 —
Яйця - 4 шт., білки яєчні - 4 шт., сир «Фета» - 0,5 скл., невеликі сухарики або здрібнений сушений хліб – 0,25 скл., олія маслинова - 1 ст. л., вода - 5 ст. л., різана зелена цибуля - 0,25 скл., здрібнена зелень петрушки - 2 ст. л., орегано - 1 ст. л.
1 | ... | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | ... | 220 |