Кулінарія

Заправлення для борщу на зиму

— 17 серпня 2017 —

Рослинна олія - 200 мл, морква - 1 кг, цибуля - 1 кг, помідори - 1 кг, буряк - 3 кг, болгарський перець - 1 кг, вода - 0,5 л, сіль - 3 ст. л., цукор - 7 ст. л., оцет столовий 9% - 150 мл, зелень петрушки і кропу - 200 г.


Готуємо домашнє вино своїми руками

— 17 серпня 2017 —

За цим рецептом можна приготувати вино з будь-яких фруктів або ягід - наприклад яблук, слив, груш, чорноплідної горобини, чорної смородини. Багато жителів півдня України так виготовляють домашнє вино з винограду Ізабелла, але там мова йде про інші обсяги.


Куряча печінка, запечена з помідорами по-міланськи

— 10 серпня 2017 —

600 г курячої печінки, 150 г твердого сиру, 2 помідори, 1 цибулина, 3-4 зубки часнику, зелень, cіль, мелений чорний перець.


Морозиво пломбір домашній

— 10 серпня 2017 —

Цукор - 90 г, цукор ванільний - 1 шт., молоко коров'яче - 300 мл, крохмаль картопляний - 10 г., вершки 33% - 250 мл, сухе молоко - 35 г.


Ароматна скумбрія-гриль

— 10 серпня 2017 —

Скумбрія - 3 шт., соєвий соус - 4 ст. л., олія рослинна - 4 ст. л., петрушка - 1 пуч., лимон - 6 ломт., коріандр, сіль  - за смаком, перець чорний.


Шашлик з печериць

— 10 серпня 2017 —

Печериці (середнього розміру) - 300 г, олія рослинна - 2 ст. л., соєвий соус - 2 ст. л., кріп за смаком, сік лимонний - 1 ч. л., паприка - 0,5 ч. л., часник - 1 зуб.


Медовий Спас

— 10 серпня 2017 —

У серпні повітря, наповнене запахами меду і яблук, що поспіли, як би говорить нам, що наступає час трьох великих свят Спаса: 14 серпня православні відзначають Медовий Спас, 19 серпня - Яблучний Спас, а 29 серпня - Горіховий Спас.


Сирний соус для макаронів

— 3 серпня 2017 —

Борошно -  2 ст. л., молоко - 1 скл., вершкове масло - 50 г, рослинна олія, сіль, перець, натертий сир - 200 г, кмин, базилік.


Голландський гороховий суп

— 3 серпня 2017 —

150 г лущеного сухого зеленого гороху, 1 свиняча ніжка, 1 невелика цибуля-порей, 3 невеликих картоплини, 150 г "мисливських" ковбасок, 50-100 г кореня селери, сіль, перець - за смаком.


Листковий пиріг «Галета» із шинкою

— 3 серпня 2017 —

Тісто листкове - 500 г, шинка - 250 г, сир твердий - 200 г, цибуля зелена - 20 г, яйця - 6 шт., олія рослинна - 3 ст. л., базилік - 1 ч. л., петрушка - 1 пучок, перець чорний мелений, сіль.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс