Кулінарія
Заправлення для борщу на зиму
— 17 серпня 2017 —
Рослинна олія - 200 мл, морква - 1 кг, цибуля - 1 кг, помідори - 1 кг, буряк - 3 кг, болгарський перець - 1 кг, вода - 0,5 л, сіль - 3 ст. л., цукор - 7 ст. л., оцет столовий 9% - 150 мл, зелень петрушки і кропу - 200 г.
Готуємо домашнє вино своїми руками
— 17 серпня 2017 —
За цим рецептом можна приготувати вино з будь-яких фруктів або ягід - наприклад яблук, слив, груш, чорноплідної горобини, чорної смородини. Багато жителів півдня України так виготовляють домашнє вино з винограду Ізабелла, але там мова йде про інші обсяги.
Куряча печінка, запечена з помідорами по-міланськи
— 10 серпня 2017 —
600 г курячої печінки, 150 г твердого сиру, 2 помідори, 1 цибулина, 3-4 зубки часнику, зелень, cіль, мелений чорний перець.
Морозиво пломбір домашній
— 10 серпня 2017 —
Цукор - 90 г, цукор ванільний - 1 шт., молоко коров'яче - 300 мл, крохмаль картопляний - 10 г., вершки 33% - 250 мл, сухе молоко - 35 г.
Ароматна скумбрія-гриль
— 10 серпня 2017 —
Скумбрія - 3 шт., соєвий соус - 4 ст. л., олія рослинна - 4 ст. л., петрушка - 1 пуч., лимон - 6 ломт., коріандр, сіль - за смаком, перець чорний.
Шашлик з печериць
— 10 серпня 2017 —
Печериці (середнього розміру) - 300 г, олія рослинна - 2 ст. л., соєвий соус - 2 ст. л., кріп за смаком, сік лимонний - 1 ч. л., паприка - 0,5 ч. л., часник - 1 зуб.
Медовий Спас
— 10 серпня 2017 —
У серпні повітря, наповнене запахами меду і яблук, що поспіли, як би говорить нам, що наступає час трьох великих свят Спаса: 14 серпня православні відзначають Медовий Спас, 19 серпня - Яблучний Спас, а 29 серпня - Горіховий Спас.
Сирний соус для макаронів
— 3 серпня 2017 —
Борошно - 2 ст. л., молоко - 1 скл., вершкове масло - 50 г, рослинна олія, сіль, перець, натертий сир - 200 г, кмин, базилік.
Голландський гороховий суп
— 3 серпня 2017 —
150 г лущеного сухого зеленого гороху, 1 свиняча ніжка, 1 невелика цибуля-порей, 3 невеликих картоплини, 150 г "мисливських" ковбасок, 50-100 г кореня селери, сіль, перець - за смаком.
Листковий пиріг «Галета» із шинкою
— 3 серпня 2017 —
Тісто листкове - 500 г, шинка - 250 г, сир твердий - 200 г, цибуля зелена - 20 г, яйця - 6 шт., олія рослинна - 3 ст. л., базилік - 1 ч. л., петрушка - 1 пучок, перець чорний мелений, сіль.
1 | ... | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | ... | 220 |