Кулінарія
Шоколадні кекси з сирним кремом
— 6 жовтня 2016 —
Сир жирний - 250 г, цукор - 250 г, яйця курячі - 1 шт., ванілін - 1 пакетик, борошно - 1,5 скл., какао - 50 г, сода - 1 ч. л., оцет - 1 ст. л., сіль - 1 щіпка, вода - 1 скл., олія рослинна - 1/3 скл., ром - 1 ч. л.
Салат "Мімоза"
— 6 жовтня 2016 —
250 г рибної консерви (1 банка сайри або горбуші), 50 г цибулі, 50 г масла, 5 яєць, 100 г сиру, 200 г майонезу.
Вівсяні котлети
— 6 жовтня 2016 —
Вівсяні пластівці - 1 скл., ріпчаста цибуля - 1 головка, часник - 1 зубок, картоплина - 1 середня, панірувальні сухарі, сіль, перець, улюблені приправи - за смаком.
Гаряча закуска "золотава курочка"
— 6 жовтня 2016 —
1 кг курячого м'яса, 2 ст. л. соєвого соусу, 100 г томатної пасти, 100 г майонезу, 4 зубки часнику, сіль, перець, рослинна олія для смаження.
Картоплю теж потрібно вміти зварити
— 6 жовтня 2016 —
Страви з картоплі при тривалому зберіганні втрачають багато цінних харчових речовин, тому їх не варто готувати взапас. Очищені бульби від зіткнення з повітрям темніють, їх потрібно чистити перед самим готуванням. Якщо ж очищені бульби залити холодною водою, то вони втратять частину крохмалю й вітаміну С, сама картопля при варінні не буде розварюватися.
Курка з яблуками
— 29 вересня 2016 —
4 курячих філе, сіль і перець - за смаком, 1 середня цибулина, 1 ст. л. борошна, 200 мл білого сухого вина, 250 мл курячого (овочевого) бульйону, 2-3 кисло-солодких яблука, 2 зубки часнику, невеликий пучок петрушки, 150 мл вершків 20% жирності, 2 ч. л. зернистої гірчиці, цукор - за смаком.
Аджика зі слив
— 29 вересня 2016 —
2 кг сливи, 1 кг солодкого перцю (рекомендується червоного перцю), 2-3 стручки гіркого перцю (додавайте за смаком), 200 г часнику, 2 ст. л. томатної пасти, 70-100 г цукру (додавайте за смаком, залежно від солодкості й сорту сливи), по великому пучку петрушки, кропу, листя тархуну (естрагону), зеленого й фіолетового базиліка, по 1/4 -1/2 ложки чорного меленого перцю, меленої гвоздики, меленого коріандру, меленого кмину (за смаком).
Салат з тунцем
— 29 вересня 2016 —
Тунець консервований (у власному соку) - 300 г, помідори - 2 шт., яйця - 2 шт., болгарський перець - 1 шт., листя салату - за смаком, лимонний сік, маслинова олія.
Незвичайний рецепт звичайних сирників
— 29 вересня 2016 —
200 г сиру, 3 ст. л. цукру (або за смаком), 5 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, ванілін або кориця - за смаком, сухофрукти за бажанням.
1 | ... | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | ... | 220 |