Кулінарія

Шоколадні кекси з сирним кремом

— 6 жовтня 2016 —

Сир жирний - 250 г, цукор - 250 г, яйця курячі - 1 шт., ванілін - 1 пакетик, борошно - 1,5 скл., какао - 50 г, сода - 1 ч. л., оцет - 1 ст. л., сіль - 1 щіпка, вода - 1 скл., олія рослинна - 1/3 скл., ром - 1 ч. л.


Салат "Мімоза"

— 6 жовтня 2016 —

250 г рибної консерви (1 банка сайри або горбуші), 50 г цибулі, 50 г масла, 5 яєць, 100 г сиру, 200 г майонезу.


Вівсяні котлети

— 6 жовтня 2016 —

Вівсяні пластівці - 1 скл., ріпчаста цибуля - 1 головка, часник - 1 зубок, картоплина - 1 середня, панірувальні сухарі, сіль, перець, улюблені приправи - за смаком.


Гаряча закуска "золотава курочка"

— 6 жовтня 2016 —

1 кг курячого м'яса, 2 ст. л. соєвого соусу, 100 г томатної пасти, 100 г майонезу, 4 зубки часнику, сіль, перець, рослинна олія для смаження.


Картоплю теж потрібно вміти зварити

— 6 жовтня 2016 —

Страви з картоплі при тривалому зберіганні втрачають багато цінних харчових речовин, тому їх не варто готувати взапас. Очищені бульби від зіткнення з повітрям темніють, їх потрібно чистити перед самим готуванням. Якщо ж очищені бульби залити холодною водою, то вони втратять частину крохмалю й вітаміну С, сама картопля при варінні не буде розварюватися.


Три чудові закуски з баклажанів

— 6 жовтня 2016 —

Три чудові закуски з баклажанів


Курка з яблуками

— 29 вересня 2016 —

4 курячих філе, сіль і перець - за смаком, 1 середня цибулина, 1 ст. л. борошна, 200 мл білого сухого вина, 250 мл курячого (овочевого) бульйону, 2-3 кисло-солодких яблука, 2 зубки часнику, невеликий пучок петрушки, 150 мл вершків 20% жирності, 2 ч. л. зернистої гірчиці, цукор - за смаком.


Аджика зі слив

— 29 вересня 2016 —

2 кг сливи, 1 кг солодкого перцю (рекомендується червоного перцю), 2-3 стручки гіркого перцю (додавайте за смаком), 200 г часнику, 2 ст. л. томатної пасти, 70-100 г цукру (додавайте за смаком, залежно від солодкості й сорту сливи), по великому пучку петрушки, кропу, листя тархуну (естрагону), зеленого й фіолетового базиліка, по 1/4 -1/2 ложки чорного меленого перцю, меленої гвоздики, меленого коріандру, меленого кмину (за смаком).


Салат з тунцем

— 29 вересня 2016 —

Тунець консервований (у власному соку) - 300 г, помідори - 2 шт., яйця - 2 шт., болгарський перець - 1 шт., листя салату - за смаком, лимонний сік, маслинова олія.


Незвичайний рецепт звичайних сирників

— 29 вересня 2016 —

200 г сиру, 3 ст. л. цукру (або за смаком), 5 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, ванілін або кориця - за смаком, сухофрукти за бажанням.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс