Кулінарія
Картопляні оладки із шинкою
— 9 лютого 2017 —
Картопля - 700 г, цибуля ріпчаста велика - 1 шт., шинка - 100 г, копчений сир - 100 г, яйце - 1 шт., борошно - 2 ст. л., олія рослинна - 4 ст. л., нарізаний кріп і петрушка - 1 ст. л., сушений чебрець - 1 щіпка, сіль - за смаком.
Не зажарюйте хліб і картоплю до темно-коричневого кольору
— 9 лютого 2017 —
Картопля і хліб, приготовлені при тривалому впливі високих температур, збільшують ризик розвитку рака. Ризик зростає, якщо такі продукти їсти регулярно, повідомили експерти FSA - Агентства з харчових стандартів Великобританії.
Уха: страва, яку неможливо зварити без риби
— 9 лютого 2017 —
Називати будь-який рибний суп ухою теж не можна. Уху не заправляють крупами, борошном, пересмаженою цибулею та ін. У неї кладуть тільки пряності, пряні овочі (та ж сира цибуля) і корені. Все інше - лише похідні від справжньої ухи або уха, але з якимось певним епітетом.
Голубці на ніжці
— 2 лютого 2017 —
Капуста білокачанна - 1 качан, курячі гомілки - 6 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 4 зубки, морква - 1 шт., перець болгарський - 1 шт., томатна паста - 70 г, сметана - 200 г, рис - 1/2 скл., вода - 1 скл., цукор - 1 ч. л., сіль - за смаком, помідор - 1 шт., базилік (сухий) - 1 ч. л.
Класичні капкейки (міні-кекси)
— 2 лютого 2017 —
Вершкове масло - 200 г, цукор - 1 скл., яйця - 2-3 шт. (залежно від розміру), борошно - 200 г, розпушувач - 1 ч. л. (5 г), ванілін - на кінчику ножа, молоко - 2-3 ст. л.
Для глазурі: цукрова пудра - 100 г.
Готуємо котлети
— 2 лютого 2017 —
Як і багато страв, котлети прийшли до нас із Франції. Спочатку їх готували тільки зі шматка натурального м'яса з реберною кісточкою. До речі, слово "котлета" і перекладається як - "порібнина". Нині котлети популярні в усьому світі. Для їхнього готування використовують не тільки м'ясо, але й рибу, морепродукти, овочі, крупи і фрукти.
Печиво з плавленим сиром
— 26 січня 2017 —
Сир плавлений - 2 упаковки, сир твердий - 70 г, масло вершкове - 100 г, яйце - 2 шт., борошно - 1,5 скл., розпушувач - 1,5 ч. л., кунжут - 2 ст. л., сіль - 1 щіпка.
Оладки з яблуками
— 26 січня 2017 —
Для тіста: 300 г борошна; 250 г молока; 1 яйце; 3 ст. л. цукрового піску; 30 г пресованих дріжджів; рослинна олія (для смаження оладок); щіпка солі.
Для яблучної начинки: 3 яблука середнього розміру; 1 ст. л. цукрового піску; кориця - за смаком.
Салат «Прага»
— 26 січня 2017 —
200-250 г відвареного філе курки, консервований зелений горошок, нарізані соломкою мариновані огірки, обсмажена на рослинній олії нарізана соломкою морква, 3 варені яйця, чорнослив без кісточок - 10 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., майонез.
Куряче рагу з гарбузом
— 26 січня 2017 —
В усьому світі дуже популярні страви з гарбуза. На першу страву можна зварити смачний суп з гарбуза, на десерт приготувати млинці або спекти пиріг. Варення з гарбуза - найсмачніша зимова заготівля, із чим тільки його не комбінують. Найсмачніша друга страва із сонячного овочу, на наш погляд, - густе куряче рагу з гарбузом. Вам не доведеться витрачати багато часу на його готування, потрібна тільки гарна товстостінна каструля або жаровня. Ви також можете готувати рагу з гарбузом за цим рецептом з телятиною або індичкою. Ніжні шматочки м'яса в густому бурштиновому соусі нікого не залишать байдужим.
1 | ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | ... | 220 |