Куточок споживача

З чого роблять штучні ялинки

— 18 грудня 2013 —

Один з головних плюсів штучного дерева - це відсутність голок на підлозі. Ялинка не буде обсипатися, а значить час для прибирання після новорічних свят скоротиться. 


Італійські експерти протестували батарейки та зарядні пристрої відомих марок

— 11 грудня 2013 —

Пульти дистанційного керування, радіобудильники, бездротові телефони є лише невеликою часткою з великої кількості приладів повсякденного застосування, де для живлення використовуються батарейки.


Як вибрати дезодорант

— 4 грудня 2013 —

Чому ми потіємо? Робота потових залоз говорить про обмін речовин у нашому організмі. На нашому тілі знаходиться близько трьох мільйонів потових залоз, що охороняють нас від перегріву та не тільки - частина шлаків, що накопичилася в організмі, теж виходить через піт. Людина потіє не тільки коли їй пекуче, але і якщо вона нервує або у неї є порушення обміну речовин. Багато в чому запах поту залежить від того, як людина харчується, як часто вона миється та виконує інші гігієнічні процедури.


Як позбутися пластикових пакетів

— 27 листопада 2013 —

У ЄС хочуть обмежити використання пластикових пакетів, посилаючись на те, що пластик, час розкладання якого становить кілька сотень років, завдає шкоди екології. Як це можна зробити?


Як правильно вибрати рукавички

— 21 листопада 2013 —

Купуючи рукавички, потрібно дивитися на стібки та кошлатість замші.


Як підібрати комбінезон для малюка

— 6 листопада 2013 —

Сучасні комбінезони бруду не бояться - завдяки особливому покриттю плями з них відтираються вологими серветками. Мембранний підійде для активних дітей, а для спокійних - з утеплювачем.


Ще раз про «джанк-фуд»

— 16 жовтня 2013 —

Джанк-фуд, або їжа-сміття, або "порожні калорії" - це продукти, які мають високу енергетичну цінність, підвищений вміст солі, цукру, жирів і добавок, але малоцінні в іншому відношенні. Наслідки їхнього частого вживання - ожиріння, серцево-судинні захворювання та навіть звикання і залежність від цих продуктів.


Купуємо пуховик

— 9 жовтня 2013 —

Останніми роками, мабуть, найбільш популярним зимовим одягом стала пухова  куртка (простіше, пуховик). Походить цей вид курток з Канади, яка славиться суворою зимою.


Що повинен знати провізор

— 25 вересня 2013 —

Сьогодні в аптеку приходять не тільки за ліками. Там можна купити різні супутні товари: лікувальну косметику, засоби гігієни і навіть аромаолії. Крім того, фармринок останнім часом активно розвивається - є безліч аналогів ліків. Але добре орієнтуватися в асортименті аптеки, не єдина вимога до сучасного провізора.


Навіщо потрібний аерогриль?

— 18 вересня 2013 —

Принцип роботи аерогриля заснований на конвекції гарячого повітря. Прийшов цей пристрій із США, де він отримав велику популярність. Розроблений він був досить давно, років 20 тому, і повинен був прийти на зміну великій кількості кухонної техніки, призначений для тих людей, які віддають перевагу здоровому і дієтичному харчуванню.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс