Куточок споживача
Що таке ростер і як його вибрати
— 3 січня 2013 —
Ростер - компактний прилад, що універсально замінює духовку. У наш час ростер тільки починає завойовувати увагу споживачів, котру він дійсно заслуговує.
Що таке повільноварка та рисоварка
— 27 грудня 2012 —
Багато хто з нас активно користується скороварками, а ось про повільноварки прийнято говорити менше.
На колір і смак цукор не всяк
— 20 грудня 2012 —
Цукор, як і сіль, дехто називає "білою смертю", інші ж упевнені, що прожити без нього неможливо.
Фрукти-гібриди: зроблено людиною
— 13 грудня 2012 —
Фрукти-гібриди не мають нічого спільного з генно-модифікованими екземплярами. Це заслуга винятково селекціонерів. Клементини, танжерини, плуоти, пічерини дивні на слух і чудові на смак. Крім того, виявляються гібриди ще й корисними для здоров'я, поєднуючи у собі все найкраще від своїх "прабатьків і праматерів".
Суперечки про каву: варити чи розчиняти?
— 6 грудня 2012 —
Питання про користь і шкоду кави обговорюється постійно. Хтось пропагує її як продукт, багатий антиоксидантами, хтось же навпроти - наполягає на тому, що каву пити вкрай шкідливо. Істина, як це часто буває, знаходиться десь посередині. Тому що, говорячи про користь цього напою, освічені люди мають на увазі зернову каву і вони, безсумнівно, праві. У той час як всі негативні висловлення, найчастіше, стосуються такої популярної розчинної кави. У цьому питанні варто розібратися, тому що більшість офісних співробітників постійно п'ють саме розчинну каву.
Як вибрати якісне заморожене тісто?
— 29 листопада 2012 —
У першу чергу, зверніть увагу на умови зберігання продукту. Необхідно, щоб він зберігався у спеціальному устаткуванні, однак морозильна камера морозильній камері не рівня.
Просто, як каша. Вибираємо крупу
— 21 листопада 2012 —
Різні крупи мають трохи різні корисні властивості, це необхідно враховувати, вибираючи крупи для свого харчування. Крім давно знайомих і улюблених перловки (ячменя), кукурудзи, гречки, рису, вівса в зерні та пластівцях, а також пшона і манки, на ринку з'являються і нові крупи.
Модифікований крохмаль: не бійся!
— 14 листопада 2012 —
Модифікований крохмаль - це спеціально оброблений крохмаль, що завдяки своєму складу краще засвоюється. Він може використовуватися у виробництві дитячого харчування, кетчупа, соусів, майонезів, м'ясних продуктів забезпечуючи густоту продукції.
Розміри постільної білизни: євростандарт
— 8 листопада 2012 —
Стандарт постільної білизни, прийнятий на Заході, ми називаємо «євро». При цьому кожна із західних країн має свої «євро розміри». Так, американські мірки не відповідають європейським, а європейські - вітчизняним.
Як правильно вибрати термобілизну?
— 1 листопада 2012 —
Вибір термобілизни починається з визначення ваших потреб, цілей і можливостей.