Куточок споживача

Як правильно вибрати взуття для літа

— 15 травня 2020 —

Вибір літнього взуття - це справа надзвичайно відповідальна, яка вимагає уважності до деталей, знання модних тенденцій, а також багато чого іншого. Літнє взуття - це не тільки босоніжки, але й легкі кеди, легкі мокасини, балетки, сабо, мюлі, а також багато чого іншого. Розберемося ж, як не розгубитися в цьому виборі й знайти ідеальне літнє взуття для себе.


Яким має бути одяг для сну

— 2 травня 2020 —

Немає потреби говорити про важливість міцного і тривалого сну. Кожен мав можливість багато разів переконатися на власному досвіді, що добре відпочивший організм здатний на багато що. Що потрібно для того, щоб гарненько виспатися, теж зрозуміло: дотримання режиму, відсутність шуму, провітрене приміщення, зручне ліжко. Однак існує ще одна обставина, від якої цілком може залежати якість сну. Йдеться про одяг, який людина вибирає для нічного відпочинку.


Як вибрати качалку

— 18 квітня 2020 —

Качалка є дуже важливим інструментом для випічки і її часто ставлять на кухні в якості витвору мистецтва. Вибрати потрібну вам качалку не так просто як здається на перший погляд. Існують качалки різних видів, зроблені з різних матеріалів і кожна зі своїми перевагами.


Вибираємо взуття для бігу: види, особливості, правила

— 3 квітня 2020 —

Якщо Ви вирішили зайнятися бігом, то повинні розуміти, що не все спортивне взуття підійде для такої мети. Погодьтеся, що бігати в кедах як мінімум незручно, як максимум - це може привести до травм та вивихів. Кожен конкретний вид спорту відрізняється специфічним навантаженням і щоб уникнути травм, важливо щоб взуття правильно компенсувало це навантаження. Краще взуття для бігу - це спеціальні бігові кросівки. Таке взуття значно зменшує ймовірність виникнення травм і сприяє досягненню кращих результатів.


Тільки не спиртом: як потрібно дезінфікувати смартфон

— 13 березня 2020 —

На тлі епідемії коронавірусу основною рекомендацією лікарів по профілактиці є регулярне миття рук милом або дезінфікуючими засобами. Однак багато хто забуває, що на смартфонах і інших гаджетах, якими ми користуємося щодня, також залишається велика кількість інфекційних збудників і бактерій.


Як працює гарантія на взуття

— 28 лютого 2020 —

Юрист, що спеціалізується на захисті прав споживачів, роз’ясняє, як відстояти свої права й повернути гроші, якщо пара чобітків або черевик виявилася неналежної якості.


Які продукти підробляють найчастіше: рейтинг

— 28 лютого 2020 —

В Україні катастрофічна ситуація з підробленими продуктами харчування. Кожен похід у магазин, на ринок може закінчитися госпіталізацією й серйозними витратами на ліки.


Чим арабіка відрізняється від робусти?

— 1 лютого 2020 —

Про два основних види зернової кави, яку ми п’ємо, блогові Eda розповідають фахівці.


Дидактичні матеріали з англійської мови

— 17 січня 2020 —

Учні молодших класів шкіл потребують особливого підходу з боку вчителя. Педагог повинен так давати матеріал, щоб він не тільки запам'ятався, але ще і будив в дитині тягу до подальшого вивчення різних наук.


Який хліб вам потрібно вибирати

— 4 січня 2020 —

Згідно з останніми дослідженнями, самою корисною дієтою вважається середземноморська дієта, відповідно до якої в раціоні повинне бути достатньо риби, оливкової олії, овочів і... хліба.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс