Куточок споживача

Вибрати оселедець і не помилитися

— 4 грудня 2014 —

Можливість насолоджуватися ніжним солонуватим смаком оселедця з'явилася на початку XIV століття завдяки голландському рибалці. Саме він винайшов спосіб засолювання тільки-но виловленого оселедця прямо на кораблі. Це дозволило зберігати свіжість і смак риби при її доставці на ринок. Він же став видаляти оселедцю зябра, у яких накопичувалася вся гіркота, що робила цей продукт непридатним для їжі.


Як вибрати настінний годинник

— 27 листопада 2014 —

Грамотно підібраний годинник на стіну прикрашає інтер'єр. Але зробити вдалий вибір практично неможливо без деяких знань.


8 причин купити «посудомийку»

— 22 листопада 2014 —

Посудомиєчна машина не тільки полегшить ваш побут, позбавивши від одного з найбільш неприємних обов'язків, але й відмиє посуд набагато чистіше, ніж ви.


Магія та енергетика новорічних кульок

— 20 листопада 2014 —

Новий рік - особливе свято. І хто б що не говорив, але всі ми, незалежно від віку, соціального стану та матеріального благополуччя, у глибині душі чекаємо, коли наступить заповітний момент, будинок наповниться ароматом хвої, з антресолей дістануть тендітні ялинкові іграшки, і вся родина приступиться до прикрашання лісової красуні...


Утеплюємося: мінвата або пінопласт?

— 20 листопада 2014 —

Теплоізоляційні матеріали дозволяють тривалий строк зберігати тепло в приміщенні. Саме вони допоможуть вам заощадити кошти, які йдуть на витрати енергоносіїв.


Як вибрати «правильну» мінералку

— 6 листопада 2014 —

Усі лікарі та фітнес-інструктори голосно і хором говорять про те, що треба пити більше води. Крім того, буде непогано, якщо у звичку ввійде щоденне вживання мінеральної води.


Купуємо йогуртницю

— 22 жовтня 2014 —

Йогурт у наш час можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але при цьому варто пам'ятати, що основна більшість виробників більше піклується про зовнішній вигляд продукту, про його смакові якості, чим про збереження в йогурті корисних властивостей. Саме з цієї причини багато  людей воліють готувати йогурт самі вдома.


Що таке біокамін

— 15 жовтня 2014 —

Багато хто із задоволенням обзавівся б каміном. Просто тому що камін - це красиво. Однак спробуйте спорудити дров'яний камін у невеликому дачному будиночку або багатоквартирному будинку, з огляду на всі вимоги БТІ та пожежної інспекції! У більшості випадків це завдання виявляється абсолютно нерозв'язним. Електрокаміни ж багатьом не подобаються, все-таки ерзац є ерзац - живе полум'я імітацією не заміниш. Як же бути?


Купуємо праску з парогенератором

— 9 жовтня 2014 —

Практично будь-яка сучасна праска є паровою, за рідкісним винятком, наприклад моделі дорожніх прасок. Пара від нагрітої води подається на тканину через отвори, які можуть розташовуватися рівномірно по всій поверхні підошви або тільки на початку підошви, на вістрі.


Вибираємо обробну дошку

— 2 жовтня 2014 —

Ідеальної обробної дошки в принципі не існує. Тому більшість сучасних господарок воліють мати на кухні кілька різних обробних дощок. У середньому на вашій кухні має бути від 4 до 6 обробних дощок, і нехай кожна з них буде призначена для певного виду продуктів:  для сирого м'яса, риби, овочів і фруктів, хліба й сиру, варених або копчених ковбасних виробів.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...