Куточок споживача

Як правильно вибирати курятину

— 11 квітня 2013 —

У "правильної" курки повинен бути жовтий жир і маленький строк придатності.


Ковбасні міфи

— 4 квітня 2013 —

Починаючи з 2005 року Незалежний центр експертиз "Тест" провів 9 комплексних тестувань ковбас вітчизняного виробництва. Часту перевірку цієї продуктової галузі фахівці пояснюють, у першу чергу, сумнівною якістю українських напівфабрикатів і небажанням виробників що-небудь змінювати.


З чого роблять шкіряні речі?

— 28 березня 2013 —

Натуральна шкіра розрізняється за основними ознаками: типом вихідної сировини, призначенням, способами обробки та фарбування, за способом дублення.


Із чого роблять желатин

— 27 березня 2013 —

Господарки часто задаються питанням, із чого роблять желатин, що використовується при готуванні багатьох страв. Відповідь декого просто ошелешить: з кісток, шкір і сухожиль.


Як вибрати кросовки для бігу

— 14 березня 2013 —

Правильно підібрані кросовки для бігу - гарантія вашого задоволення під час бігу. Від них залежить тривалість і якість ваших тренувань і те, як ви будете почувати себе після.


Який буває салат

— 7 березня 2013 —

Свіже, зелене, хрустке листя салатів дуже корисне - у ньому багато вітамінів і мінералів. Листя містить вітаміни (B1, В6, В12, Е, С, РР, Р, К, провітамін А), а також безліч мінеральних солей заліза, калію, кальцію, магнію, фосфору та органічних кислот, цукру, легкозасвоювані білки, клітковину. 


Про що розкаже винна пробка?

— 28 лютого 2013 —

В останні роки винороби всього світу чітко розділилися на два табори: прихильників натуральної коркової пробки та прихильників металевих гвинтових ковпачків. Обидві сторони, упевнені у своїй правоті, і висувають переконливі аргументи на користь своїх теорій. Істина ж, як це часто буває, лежить десь посередині.


Вибираємо штори

— 21 лютого 2013 —

Штори - невіддільна частина інтер'єру, тому вони повинні повністю з ним гармоніювати.


Купуємо фритюрницю

— 14 лютого 2013 —

Справжню і таку улюблену всіма картоплю-фрі в домашніх умовах можна приготувати тільки у фритюрниці. Хоча основні функції фритюрниці полягають у готуванні картоплі, але в ній можна смажити й інші продукти, наприклад кольорову капусту, гриби або пончики. До речі, потрібно відзначити, що деякі мультиварки теж можуть виконувати функції фритюрниці.


Як перевірити працездатність цифрового фотоапарата в магазині

— 31 січня 2013 —

Ми вже говорили про правила, яких необхідно дотримуватися при покупці будь-якого фотоапарата. Тепер - більш докладно про процес технічної перевірки працездатності, за допомогою якої ви зможете купити справний фотоапарат.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс