Куточок споживача

7 головних доводів на користь індички

— 12 листопада 2015 —

Індичка має репутацію святкового м'яса - за традицією красиво запечена тушка прикрашає різдвяний стіл мільйонів людей в усьому світі, а в США та Канаді її подають ще й на День подяки. Вона також дуже гарна для тих, хто вирішив скинути вагу. Дієтологи впевнені, що її непогано б увести в постійний раціон усім, хто шукає правильне джерело тваринного білка, пише «Лента.ру».


Дещо про тунець

— 15 жовтня 2015 —

Жителі Японії за рік з'їдають більше 43 тисяч тонн тунця, а в кожному супермаркеті Країни Висхідного Сонця під нього відведений окремий прилавок. 


Які навушники потрібні саме вам?

— 8 жовтня 2015 —

Якість звуку залежить рівною мірою як від джерела (плеєра, смартфона, планшета), так і від навушників. Не вийде домогтися гарного результату, наголошуючи на одній ланці ланцюга й забуваючи про інше. Відсутність зовнішніх шумів істотно поліпшує сприйняття, тому вибирайте навушники з максимальним ступенем пасивної шумоізоляції. Кращий вибір у цьому випадку - внутріканальні «затички» типу in-ear. Багато чого залежить і від якості записів. МР3 у даній ситуації не кращий варіант. По-справжньому природне звучання є можливим тільки при використанні аудіофайлів без стиску (WAV) або зі стиском без втрат (APE, FLAC). Важливо, щоб обраний вами гаджет підтримував такі формати.


Як вибрати корм для собаки

— 1 жовтня 2015 —

На поличках магазинів зараз можна знайти найрізноманітніші види харчування для собак. Є корми для здорових тварин різних вікових груп (до року, дорослі, літні) і лікувальні корми, які показані, наприклад при проблемах із травленням, нирковою недостатністю; для собак на час вагітності та лактації.


Як перестати купувати непотрібні речі

— 29 вересня 2015 —

Практично всі ми піддані приступам однієї й тієї ж «хвороби». Вона нападає на нас у найрізніші та непередбачені моменти. Одних вона вбиває в той момент, коли вони безцільно тиняються по Інтернет-магазинах, інших може підстерігати прямо на вулиці, на третіх обрушується серед полиць супермаркету.


Правила покупки освіжувача повітря

— 27 серпня 2015 —

Нейтралізувати неприємні запахи і наповнити повітря ароматом - ось і всі завдання, які повинен вирішити освіжувач повітря. Але чи кожний освіжувач упорається з ними на відмінно?


Вибираємо правильний мед

— 16 липня 2015 —

Бджолиний мед - справжнє диво природи. У результаті кропіткої роботи комах ми одержуємо унікальну за своїми властивостями корисну солодкість.


Як позбутися комах?

— 15 липня 2015 —

Нерідко в наших квартирах разом з нами живуть сторонні: клопи, таргани, мурахи. Вони доставляють нам масу турбот. Як ви думаєте, чому до нас додому весь цей неприємний дріб'язок так і тягне? 


Вибираємо дезодорант без шкоди для здоров'я

— 2 липня 2015 —

Для того, щоб вибрати дезодорант, у якості якого не засумніваєшся, потрібно гарненько «попотіти», як би дивно це не звучало.  За якими ж параметрами вибирати дезодорант? На які характеристики потрібно звернути увагу, щоб не викинути гроші на вітер і не нашкодити здоров'ю?


Як уберегти себе від нітратів

— 11 червня 2015 —

З появою на прилавках магазинів і базарів перших весняних овочів хочеться скоріше почати "вітамінізуватися", адже вони виглядають такими свіжими та гарними. Але одночасно починають долати сумніви з приводу їхньої якості - раптом ці дарунки ланів повні нітратів.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс