Куточок споживача

Як вибрати настільну led лампу

— 25 вересня 2020 —

Настільна лампа – оптимальний вибір для організації правильного освітлення робочого місця. Причому, такий прилад необхідний як дітям (для занять малюванням, читанням і інших дитячих турбот), так і дорослим для освітлення письмового або робочого стола. Настільні лампи з Led джерелами світла – ще більш кращий вибір, адже таке обладнання економічне й безпечне.


Що таке тісто філо

— 29 серпня 2020 —

Зазвичай слово «пироги» не передвіщає нічого дієтичного. Але якщо вам не хочеться себе обмежувати — знайте: компроміс із вуглеводом можливий! І називається він «тісто філо». Філо - це витяжне прісне тісто, дуже тонке.


Скільки кіловатів споживає кондиціонер і скільки це коштує

— 24 липня 2020 —

Кожного власника кондиціонера хвилює, скільки доведеться заплатити за спожиту ним електроенергію наприкінці місяця, пише видання Vesti.ua.


У МЗС дали рекомендації українцям, як подорожувати в умовах пандемії коронавірусу

— 22 липня 2020 —

Міністерство закордонних справ України опублікувало рекомендації для українців, які збираються виїхати за кордон в умовах пандемії коронавірусу. Зокрема, у відомстві радять зв’язатися з авіакомпанією, ретельно вивчити умови страхового поліса, а також подбати про наявність достатньої суми грошей на випадок надзвичайної ситуації.


Відпочинок з наметом: що взяти із собою

— 10 липня 2020 —

Інструктор по туризму називає обов’язковий список речей для комфортного відпочинку на природі.


5 рекомендацій з вибору смачного і якісного морозива

— 3 липня 2020 —

Рекомендації фахівців з вибору морозива влітку актуальні, як ніколи. Вибираючи морозиво зверніть увагу на жирність, безпечний склад і строк придатності.


10 порад, які допоможуть вибрати якісну річ

— 14 червня 2020 —

Коли ми йдемо в магазин за новим платтям, сорочкою або будь-яким іншим одягом, ми прагнемо купити якісну річ, яку можна носити довго і яка збереже свою форму. Але в дійсності одяг сідає й рветься вже після першого прання. Щоб розпізнати річ поганої якості прямо в магазині, скористайтеся порадами експертів, які допоможуть вам не витратити гроші даремно.


Штора для альтанки: затишок у вашому саду

— 5 червня 2020 —

Якщо ви активно проводите час на своїй заміській ділянці, то напевно ви хоч раз замислювалися про перетворення своєї альтанки. Важливо, щоб це місце було затишним, тому що воно несе функцію відпочинку. Як вибрати штору для альтанки, а також які є способи для її кріплення?


Як і навіщо захищати очі від сонця

— 29 травня 2020 —

Сонцезахисні окуляри давно стали модним аксесуаром. Однак вони нам дійсно потрібні для захисту очей від сонячних променів, пилу й інших несприятливих факторів.


Декілька порад як вибрати полуницю з найменшою кількістю нітратів

— 25 травня 2020 —

Настає літній сезон, а разом з ним і час головної ягоди цього часу — полуниці. Ця дивовижна ягода має не тільки дивовижний смак і захопливий аромат, але і є справжнє джерело корисних вітамінів і мінералів.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс